hirdetés
2022. december. 04., vasárnap - Borbála, Barbara.
hirdetés

A Harvard Egyetem kutatói olyan térképet szerkesztettek, mely elvezethet az orvostudomány Szent Gráljához, a rákbetegség gyógyításához.

Nagy György televíziós szerkesztő-műsorvezető gyomorrákkal való küzdéséről is vall a Rákgyógyítás Magazin nyári lapszámában.

A közvélekedés szerint az antioxidánsok segítenek a daganatok legyőzésében is. A legújabb klinikai tapasztalatok szerint azonban többet árthatnak, írja az OTSZ Online alapján a PharmaOnline.

A héten várhatóan megjelenik a nagy értékű rákgyógyszerek felhasználását szabályozó rendelet, amelynek első változata decemberben hatalmas vihart kavart. Úgy tudjuk, az új jogszabály végső formája jelentősen felpuhult, nagyobb részt visszavonták az eredeti elképzeléseket.

Mekkora csoda a pécsi rákellenes szer? Erről is kérdezte a BAMA a feltalálót, dr. Kulcsár Gyulát.

Az országos településrendezési és építési követelményekről szóló kormányrendelet augusztusban életbe lépett módosítása a fényszennyezés döntő forrását adó településekre koncentrál.

A rendezetlen fehérjék viselkedésének megismerése, illetve célzott gyógyászati felhasználásuk Fuxreiter Mónika szerint megoldást jelenthet olyan betegségek kezelésére, mint a Parkinson-kór vagy egyes tumoros elváltozások.

A Zalai Hírlap onkológiai sorozatának aktuális része a daganatok kialakulásával foglalkozik.