hirdetés
hirdetés
2019. július. 19., péntek - Emília.
hirdetés

Amerikai kutatók amiotrófiás laterálszklerózisban (ALS) szenvedő betegekben a motoneuronok új, korábban nem ismert típusát azonosították, ami potenciális gyógyszercélpontként szolgálhat a jelenleg gyógyíthatatlan betegség kezelésében.

A munkáltatók csak kivételes esetekben másolhatják le jogszerűen az alkalmazottak személyes iratait.

Folytatódik a szegedi lézeres kutatóközpont szomszédságában a science park kialakítása, közölte az innovációs és technológiai miniszter.

A KSH adatai szerint az egészségügyben 5 százalék körüli a szakemberek hiánya, a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara felmérése viszont több üres álláshelyről tanúskodik, írja a VG.

A Növekedés.hu dr. Márky Ádám életmódorvostan szakorvost kérdezte, hogyan látja a hazai orvosok, gyógyítók egészségi, mentális, lelki állapotát.

 

Egyetlen hónap alatt, júniusban 5,6 milliárd forinttal nőtt a kórházak lejárt adóssága, írja a MÁK adatai alapján a Napi.hu.

Ha egész Békés megyében csak Gyulán van bőrgyógyászati fekvőbeteg osztály, akkor hogy zárhat be két hétre? A Népszava cikke.

A beültetett eszköz a szem helyett egy kamerával közvetíthetné a felhasználó agyába a vizuális információt, írja a GyártásTrend.

hirdetés
hirdetés