hirdetés
hirdetés
2020. március. 31., kedd - Árpád.
hirdetés

A kórházparancsnokok jelentése szerint minden kórházban, hiánytalanul rendelkezésre állnak az egyéni védőeszközök az ellátó személyzet és a betegek részére – hangzott el a többi között az operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján.

Ígéretesnek bizonyultak az első kínai őssejtkezelések a Covid-19-betegek kezelésében a koronavírus-járvány idején Pekingben.

A rák több mint 50 típusát mutathatja ki egy egyszerű vérvizsgálat, gyakran az első jelek vagy tünetek megjelenése előtt egy új kutatás szerint.

492 főre nőtt a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt egy újabb több krónikus betegséggel küzdő beteg, közölte a koronavirus.gov.hu.

Mesterséges intelligenciával működő szenzort fejlesztettek a vírus korai diagnózisára, a kórházi szobák fertőtlenítésére UV-fényt alkalmazhatnak.

A koronavírus elterjedése lehetőséget ad a hackereknek rosszindulatú, vagy csaló weboldalakra mutató e-maileket küldjenek.

Az emberi erőforrások miniszterének kezdeményezésére tudományos konzorcium alakult az Operatív Törzs támogatásával.

Országszerte elkezdték az új alapellátó vizsgálóközpontok kialakítását, de még egyetlen ilyen sem működik, írja a Népszava.

hirdetés
hirdetés