hirdetés
2022. január. 18., kedd - Piroska.
hirdetés

Mi szégyelljük magunkat, amiért leírjuk: a nyolc gyerekből csak kettő volt cigány. Mert azzal, hogy ezt leírjuk, beismerjük: simán elfogadtuk volna, ha mind a nyolc az.

Valamennyiünknek van rá esélyünk, hogy nehezen, fájdalmasan, csúnyán, szeretteink életét megterhelve haljunk meg – írja bevezetőjében a NOL publicistája.

A 90-es évek közepe, azaz mintegy 20 év óta szerepel szakmapolitikai napirenden a teljes hazai lakosságot érintő sokirányú egészségvédelmi tevékenység, beleértve az életkorhoz igazodó szűrőprogramokat is.

„Homeopátia - ártalmas lehet” – címmel reagál az FN24 szerzője a homeopátiával kapcsolatos olvasói véleményekre, értékelésekre.

Mára a legnaívabb gyógyszerészek is megtanulták, mit jelent „a Fidesz választási szövetségesének és együttműködő partnerének” lenni – írja publicisztikájában a Világgazdaság.

A hálapénz tesz tönkre mindent – címmel ír vasárnap reggeli ébresztőt az MNO.

Dr. Martos Éva, az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) főigazgatója a Népszabadság hasábjain szállt harcba a menzareformot félreértelmezőkkel.

„Ha egy körorvos beszól betege hematemezis melena diagnózisával, vajon melyik telefon-árudás tudja majd a 112-n, hogy mi a búbánatot kell csinálnia?” – kérdezi a Népszava.