hirdetés
2022. december. 09., péntek - Natália.
hirdetés

Mi szégyelljük magunkat, amiért leírjuk: a nyolc gyerekből csak kettő volt cigány. Mert azzal, hogy ezt leírjuk, beismerjük: simán elfogadtuk volna, ha mind a nyolc az.

Valamennyiünknek van rá esélyünk, hogy nehezen, fájdalmasan, csúnyán, szeretteink életét megterhelve haljunk meg – írja bevezetőjében a NOL publicistája.

A 90-es évek közepe, azaz mintegy 20 év óta szerepel szakmapolitikai napirenden a teljes hazai lakosságot érintő sokirányú egészségvédelmi tevékenység, beleértve az életkorhoz igazodó szűrőprogramokat is.

„Homeopátia - ártalmas lehet” – címmel reagál az FN24 szerzője a homeopátiával kapcsolatos olvasói véleményekre, értékelésekre.

Mára a legnaívabb gyógyszerészek is megtanulták, mit jelent „a Fidesz választási szövetségesének és együttműködő partnerének” lenni – írja publicisztikájában a Világgazdaság.

Szekanecz Zoltán arról ír saját tapasztalatai alpján a haon.hu-n, hogy mit tehet egy munkahelyi vezető orvosai itthontartásáért.

„A nehezen felfejthető érdekek, függőségi viszonyok és hazugságok szinte áthatolhatatlan erdejét meg kell ritkítani” – összegzi egészségügyi cikksorozatát az mno.hu.

Kicsit belever a kezdődő kötelező karácsonyi áhitatba a nol.hu cikke azt feszegetve, hogy mennyit, lehet, kell, értelmes, érdemes egy betegre költeni?