hirdetés
2022. december. 10., szombat - Judit.
hirdetés

Poszt-Covid-szindrómban – a gyógyszeres kezelés mellett – elengedhetetlen terápiás beavatkozás a komplex pulmonológiai rehabilitáció.

Az időben elvégzett rákszűrés fontosságára hívta fel a figyelmet pénteki budapesti, korlátozottan nyilvános sajtótájékoztatóján az OOI főigazgatója.

Két telephelyen: a Nagyerdei és a Kenézy Gyula Campuson, egységes vezetés alatt, egységes klinikai elvek szerint folytatja működését a klinika.

A koronavírus-világjárvány előtti évekhez képest jóval erősebben indult Németországban az akut felső légúti fertőzések őszi-téli szezonja.

A Takács-csomag egyes elemei a meglévő problémák további eszkalálódásához vezetnek – mondta az Indexnek Sinkó Eszter szakközgazdász.

A magyar családok magas egészségügyi terheire a magánellátás előretörése hívta fel a figyelmet, de a probléma már régen itt van, olvasható a G7-en.

Tavaly családbaráttá alakították a szentesi kórház szülészetét, most azért tüntetnek a városban, hogy ne zárják be, írja a Magyar Narancs.

Az egyes egészségügyi tárgyú törvények módosításáról szóló csomagot 136 igen, 56 nem és 1 tartózkodó szavazattal fogadták el a képviselők.