hirdetés
hirdetés
2020. szeptember. 21., hétfő - Máté, Mirella.
hirdetés

Idén ősztől a 7. osztályos fiúk, illetve szüleik is igényelhetik a humán papillomavírus (HPV) elleni védőoltást.

Október elsejétől közvetlen miniszteri irányítás alá kerül az országos főállatorvos, és így a teljes élelmiszerlánc-felügyelet szakterülete.

Mától egységesen 10 nap a kötelező hatósági házi karantén – hangzott el az újra rendszeresen jelentkező operatív törzs hétfői sajtótájékoztatóján.

Távozik tisztségéből Adam Vojtech cseh egészségügyi miniszter. Három évig irányította a tárcát, lemondólevelét már át is adta.

A koronavirus.gov.hu szerint 876 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19).

Tavasszal egyszer már sikerült, együtt ősszel is sikerülni fog, írta a koronavírus-járvány elleni védekezésről Orbán Viktor miniszterelnök a Magyar Nemzetben megjelent írásában.

Több mint 9000 dolgozó hiányzott Magyarországon az egészségügy-szociális ellátásban a második negyedévben, közli a Portfolio.

A szívelégtelenség kezelésében az angiotenzinreceptor-neprilizininhibitort 2015-ben hagyta jóvá az FDA, illetve Európában is abban az évben fogadták el.

Már 30 929 163 ember fertőződött meg világszerte a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 959 528, a gyógyultaké pedig 21 159 457.

hirdetés
hirdetés