hirdetés
hirdetés
2019. október. 15., kedd - Teréz.
hirdetés

Kiváló Országos Intézet” elismerő címet vehetett át dr. Nagy Anikó, a Heim Pál Országos Gyermekgyógyászati Intézet főigazgatója.

Jövő januártól 50 millió forintot biztosít az Emberi Erőforrások Minisztériuma az iskolai keretek között zajló újraélesztés oktatására.

Az anesztézia világnapja alkalmából engednek bepillantást a kulisszák mögé a Pécsi Tudományegyetem (PTE) altatóorvosai vasárnap.

A Weborvos egy Facebook-oldalon, névtelenül megjelent vádaskodás nyomába eredt, hogy kiderítse, volt-e botrány a budapesti kamarában?

A kedvezőtlen demográfiai folyamatok miatt a következő húsz évben 8,75 millióra csökken majd Magyarország népessége – írja a Portfolio.

A nyelvvizsga-szabályozás szigorítása miatt az egészségtudományok területén csökkenhet a leginkább a hallgatók száma, írja a Világgazdaság.

A magyar lakosság egészségi állapota nem éri el a hasonló fejlettségű országét, ami egyre nagyobb terhet ró az ellátórendszerre, írja a Növekedés.hu.

Meddig szűkíthető a személyre szabott orvoslás, hogy a kutatásra fordított erőforrások ne menjenek a többség érdekeinek rovására? Az Index írása.

hirdetés
hirdetés