hirdetés
2022. augusztus. 17., szerda - Jácint.
hirdetés

Az állami ellátórendszer nem fordít kellő hangsúlyt a szűrővizsgálatokra, egészségpénztáron keresztül azonban ösztönözhető az egészségtudatosság, ezen belül a rendszeres szűréseken való részvétel.

A MEOSZ azért írt a kormánynak, mert a rezsivédelminek nevezett rendeletével kilátástalan helyzetbe sodorta a fogyatékossággal élőket.

Az iskolakezdés is veszélyt jelent, ha gyerekek közé bekerül a vírus, komoly megbetegedési hullámot tud kiváltani – írja az Infostart.

Egészségplázát és saját parkolóházat is kaphat a debreceni szuperkórház, írja a TSPC mérnökiroda koncepciója nyomán a HAON.

Országos átlagot tekintve stagnál a szennyvizek SARS-CoV-2 örökítőanyag koncentrációja – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

A kontaminált bélszindróma (SIBO – Small Intestinal Bacterial Overgrowth) során a vékonybélben túlszaporodnak a baktériumok.

Összességében a maszkhasználat 40 százalékkal csökkentette a fertőződés esélyét az egészségügyi dolgozók körében, írja a 24.hu.

Az eljárással jelentősen javították a várakozó betegek esélyeit, hogy megtalálják a szervezetüknek megfelelő donorszervet.