hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.
hirdetés

 

Sürgősségi Orvostani Fórum

Idén 4. alkalommal rendezi meg közösen Tudományos Kongresszus és Továbbképző Tanfolyamát a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kara, a Magyar Sürgősségi Orvostani Társaság és az Országos Mentőszolgálat.

A Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Sürgősségi Orvostan Tanszék, a Debreceni Egyetem ÁOK Gyermekgyógyászati Intézet, a Magyar Sürgősségi Orvostani Társaság (MSOTKE), a Magyar Oxyológiai Társaság és az Országos Mentőszolgálat közösen rendezi meg a IV. Sürgősségi Orvostani Fórum címmel 2018 . április 6 - 7. között tudományos kongresszusát és továbbképző tanfolyamát.

A rendezvényt a Debreceni Egyetem Általános Orvostudományi Kar Szak- és Továbbképzési Központja akkreditálja aneszteziológusok, belgyógyászok, gyermekgyógyászok, családorvosok, kardiológusok, oxiológus- és sürgősségi szakorvosok, ápolók, mentőtisztek és szakápolók számára.

Idén célul tűzték ki, hogy áttekintsék a hipertónia, a vesebetegségek, a kardiológiai sürgősségi helyzetek ellátórendszert érintő feladatait. A gyermekgyógyászati sürgősségi állapotok kiemelt témáival és a sürgősségi orvostan területén tevékenykedő szakdolgozókat érintő aktualitások áttekintésével külön szekciók foglalkoznak.

Részletes program.

 

(forrás: Debreceni Egyetem)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés

Könyveink