hirdetés
hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.
hirdetés

Testébresztő Aerobik Nap

A korábbi évekhez képest dupla programkínálattal várja a mozogni vágyókat a Testébresztő Aerobik Nap vasárnap a fővárosi SYMA Sport-és Rendezvényközpontban.

Négy színpadon közel harminc óra közül válogathatnak a mozgásfesztivál látogatói: a klasszikus aerobiktól kezdve a divatos dance irányzatokon át a kevésbé dinamikus, ám annál hasznosabb gerinctornákig széles a választék. A kistermes programokra előzetes regisztráció szükséges a létszámlimit miatt.

A hangulatról és a másnapi izomlázról válogatott előadók gondoskodnak: a nagyszínpadon tart órát többek között Kiss Gábor (afrodance), Béres Alexandra (súlykontroll), Katus Attila (BestBody).

A különtermekben a látogatók azokkal a mozgásformákkal is megismerkedhetnek, amik nemcsak a testet, hanem a lelket is edzik. Így különteremben mutatkozik be a fitnesz egyik legújabb és egyre népszerűbb irányzata, a Body & Mind. A kerékpározás szerelmesei is külön színpadon, profi oktatók irányításával pörgethetik több órán át a pedálokat.

Az órák közti szünetekben érdemes bejárni a Fitnesz Parkot, amelynek kiállítói területét idén 2500 négyzetméterre növelték. A látogatók pihenés közben megismerkedhetnek a legújabb trendekkel, kipróbálhatják a legmodernebb sporteszközöket, kedvezményes áron vásárolhatnak sporttermékeket, kiegészítőket, valamint szaktanácsadásokon és fittségi felméréseken is részt vehetnek.

Az esemény részletei a www.aerobiknap.hu internetes oldalon olvashatóak.

(forrás: MTI)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés