hirdetés
hirdetés
2024. március. 29., péntek - Auguszta.
hirdetés

Jótékonysági koncert sérült fiatalokért

Az értelmi és érzékszervi sérült fiatalokból álló Hangadók együttes írországi fellépését segíti egy május 10-ei koncert az Akvárium Klubban Budapesten.

A koncerten Somló Tamás, Laár András, Lukács Laci, Harcsa Veronika, Jamie Winchester, Beck Zoli, Ferenczi György, Novák Péter, Mező Misi, Szántó Gábor, Sub Bass Monster, Barabás Lőrinc, a Hollywoodoo és a Hangadók szórakoztatják a közönséget. A bulit Dj Enikő zárja.

Az ajkai Molnár Gábor Műhely Alapítvány értelmi és érzékszervi sérült fiataljaiból összeállt Hangadók együttes négy éve kezdett zenélni. A European Song dalfesztiválra – melyet június 27. és 29. között rendeznek az írországi Corkban – egy angol nyelvű számot tanulnak be. A fiataloknak több szempontból is nagy kihívást jelent ez az esemény: nem ültek még repülőn, nem jártak külföldön, sosem laktak szállodában és nem zenéltek ennyi ember előtt. Mindezeken felül a meghívásnak csak úgy tudnak eleget tenni, ha összegyűjtik a részvételhez szükséges összeget.

A koncertre 2184 forint a belépő, amely pont annyi, mint az Ajka-Cork távolság kilométerben. Ezzel az összeggel a közönség is hozzájárulhat a Hangadók írországi fellépéshez. A rendezvényen fogyatékossággal élők mutatják be produkcióikat.
A nemes célhoz a Nyitott Műterem művészei is csatlakoztak: elárverezik a külön erre az alkalomra készített alkotásaikat. 

(forrás: MTI)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés