hirdetés
hirdetés
2019. május. 23., csütörtök - Dezső.
hirdetés

Már 250 ajánlás érkezett

Már 250 ajánlás érkezett az év praxisa a Kárpát-medencében pályázatra, amelyre csütörtökig lehet jelölni a legjobbnak tartott orvosokat, közölte a projekt vezetője az M1 aktuális csatorna szerdai műsorában.

hirdetés

B. Király Györgyi bízik abban, hogy a határidőig összegyűlik legalább háromszáz ajánlás. Mint elmondta, a pályázat célja annak bemutatása, milyen pozitív dolgok történnek a magyar egészségügyben. Nagyon sok család- és háziorvos komolyan veszi a hivatását, nekik pedig a beteg elismerése a legnagyobb visszajelzés.

Az eddig beérkezett ajánlások szerint a betegek számára nagyon fontos az orvos-beteg bizalom, hogy az orvos ismerje a páciens élethelyzetét. Különösen szeretik, ha az orvosoknak van portáljuk vagy közösségi oldalas elérhetőségük, ahol naprakész információkat kaphatnak a rendelésről. Fontosnak tartják a jól felszerelt rendelőket is, sorolta a projekt vezetője.

A május 10-ig beküldött ajánlások közül a zsűri által kiválasztott tíz-tíz hazai és határon túli orvosra május 20. és június 2. között lehet szavazni az evpraxisa.hu oldalon.

(forrás: MTI)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés

Könyveink