hirdetés
hirdetés
2024. március. 19., kedd - József, Bánk.
hirdetés

Hajrában az év praxisa pályázat

Még három hétig tart a pályázat, így nem késő beszállni, május 10-ig bárki nevezheti háziorvosát „Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázatra.

A pályázat kiírója, az Emberi Erőforrások Minisztériumának Egészségügyi Államtitkársága a páciensek, de az önkormányzatok, polgármesterei hivatalok, könyvtárak, idős otthonok, egyházkerületek, civil és szakmai egyesületek ajánlásait is várja.

A pályázat portálján már olvasható hazai ajánlások kis és nagyvárosokból – többek között Törökbálint, Eger, Mezőkövesd, Szentendre, Kecskemét, Szolnok, Miskolc, Budapest –, apró és még apróbb községekből, falvakból – Napkor, Arló, Jászfényszaru, Kővágószőlős, Paszab, Nyírmihálydi – érkeztek.

A határon túliak jöttek Nagymegyerről a Felvidékről, Erdélyből Szováta , Zetelaka, Marosvásárhely, Csíkszereda lakosai ajánlották orvosukat, Kárpátaljáról pedig Tarnócról, Kisdobronyból, Viskről, Ungvárról Tiszasalamonról szállingóztak az ajánlások. A hálás páciensek mellett írt a református lelkész, a polgármester, a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke, rezidensek és orvoskollégák egyaránt.

A jelölőlap itt érhető el.

(forrás: Az év praxisa a Kárpát medencében)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés