hirdetés
hirdetés
2024. április. 19., péntek - Emma.
hirdetés

Elindult Az év praxisa 2016 pályázata

„Az év praxisa a Kárpát medencében„ díjat 2016-ban is 10-10 háziorvos nyerheti el munkatársaival, a nővérekkel együtt, határon innen, és határon túl.

Elsősorban a páciensek, de az önkormányzatok, tisztiorvosi szolgálatok, civil szervezetek, kórházi osztályok, szakorvosok, plébániák, iskolák, idősotthonok javaslatait is várják. Írhatnak az orvos és a nővér szaktudásáról, empátiájáról, a jó orvos-beteg kapcsolatról, a bizalomról, egy- egy küzdelmes gyógyulásról, és persze az életmentésről, illetve mindarról, ami önöknek a legfontosabb.

Nem a stílust, nem a bravúros műfaji megoldást, hanem a történetet, és a praxist díjazzák. Történetük minimum 15–20 mondatos legyen, az egymondatos jelöléseket nem tudják elfogadni!

Anonim pályázatokat nem fogad el a zsűri, ezért ne felejtse el aláírni történetét!

Jelöléseiket, gyógyulásuk történetét az ajánló oldalon küldhetik be 2017. május 10-ig!

A sztorik értékelése után a zsűri az általa legjobbnak ítélt 10-10 történetet javasolja a második körbe. A toplistás történeteket ABC sorrendben elolvashatják a portálon, és önök választhatják ki a legjobbakat közülük.

A zsűri döntése után május 15. és május 28. között szavazhatnak. A szavazatok alapján legmagasabb pontszámot elérő 10-10 történet orvos- nővér főszereplője kapja „Az év praxisa a Kárpát-medencében” pályázat 2016-os díját.

(forrás: azevpraxisa.hu)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés