2024. március. 29., péntek - Auguszta.
hirdetés

Órák alatt elfogyott közel 7 ezer szájmaszk

Bárki – teljesen ingyen és bármiféle kötelezettség nélkül – küldhet az ismerőseinek egy-egy szájmaszkot.

Újszerű kezdeményezéssel segíti a koronavírus-járvány elleni védekezést az UNION Biztosító: a https://union.hu/dobjegymaszkot oldalon most bárki – teljesen ingyen és bármiféle kötelezettség nélkül – küldhet az ismerőseinek egy-egy szájmaszkot a biztosító összesen 14 ezer darabos készletéből – írja legfrissebb blogbejegyzésében a biztosító.

Az akció hétfő esti meghirdetése óta nagyjából 7 ezer darab védőeszközt küldtek az emberek ismerőseiknek – a jelentős érdeklődés miatt átmenetileg túl is terhelődött a honlap –, azonban még szerda reggel is elérhető további közel 7 ezer darab szájmaszk az oldalon.

1 perc alatt küldhetjük a maszkot

A https://union.hu/dobjegymaszkot oldalon most bárki küldhet egy-egy maszkot ajándékba, ráadásul a készlet erejéig korlátlan számú ismerősének. Ehhez csupán annyit kell tennie, hogy az itt található hat különféle maszk közül kiválasztja a legszimpatikusabbat, majd megadja az e-mail címét és a születési évét (előbbi ahhoz kell, hogy a címzett tudja, kitől kapta a maszkot, utóbbira pedig azért van szükség, mert az akcióban csak 18 év felettiek vehetnek részt). Következő lépésként már csak az ismerőse e-mail címét kell beírnia, ezt követően pedig a biztosító küld egy e-mailt az ajándékozottnak, aki az UNION honlapján adatai megadásával fogadhatja el a védőeszközt, amelyet pár napon belül megkap.

Az akció keretében szerda reggel még elérhető körülbelül 7 ezer darab dupla rétegű, kívül-belül pamut, mosható szájmaszk a védelem mellett ráadásul egyedi megjelenést is kölcsönöz viselőjének a „Vigyázz, harapok!”, a „Nincs puszi!” vagy az „Utálom a maszkot!” feliratokkal.

A szájmaszkokból a készlet erejéig bárki, bármennyi ismerősének küldhet, viszont egy személy csak egy maszkot kaphat. Az ajándék maszk teljesen ingyenes (a postaköltséget is az UNION téríti), és az ajándékozás semmilyen kötelezettséggel nem jár.

(forrás: UNION Biztosító)
hirdetés

Könyveink