2024. április. 19., péntek - Emma.
hirdetés

Most mi adunk – Hálakoncert a Zeneakadémián

A Gyermekétkeztetési Alapítvány hálakoncerttel mond köszönetet mindazoknak, akik a járvány idején mentettek, gyógyítottak, segítettek.

Egészségügyi dolgozók: orvosok, ápolók, mentősök. Sokan mások mellettük: pedagógusok, szociális munkások, futárok, önkéntes segítők. Ők azok, akik a járvány idején emberfeletti teljesítményt nyújtva mentettek, gyógyítottak, segítettek, támogattak.

Mi azok vagyunk, akik úgy gondoljuk és érezzük, hogy elérkezett az ideje a köszönetnek, a hála kézzel fogható kimutatásának. Ezért a Gyermekétkeztetési Alapítvány a Zeneakadémia Nagytermében Hálakoncertet és Támogatói Estet szervez, amelyre több száz, a járvány idején, erején felül helytálló budapestit vár.

A Hálakoncert időpontja: 2021. június 27. 19 óra, a rendezvény fővédnöke Karácsony Gergely főpolgármester.

A Hálakoncerten elhangzik két klasszikus mű: Wolfgang Amadeus Mozart: Figaro házassága (nyitány) és Ludwig van Beethoven: I. Szimfónia, majd egy kortárs darab, egyben ősbemutató: Király Gábor: Négy fantázia, az Anima Musicae Kamarazenekar tolmácsolásában, Korcsolán Orsolya hegedűmű-vész szólójátékával, Sugár Gergely vezénylete mellett.

A Hálakoncertet az interneten is élőben közvetítik, ami lehetővé teszi, hogy a kezdeményezéshez csatlakozók további, akár több ezer jegyet válthassanak köszönetüket kifejezve.

A támogatási lehetőségek, további információk, részletes ismertetők a www.halakoncert.hu oldalon.

cimkék

hirdetés

Könyveink