2024. április. 20., szombat - Tivadar.
hirdetés

MESZK: 16 millió forint adomány egészségügyi szakdolgozóknak

Száz, gyermekét egyedül nevelő, nehéz anyagi körülmények között élő egészségügyi szakdolgozó kap nettó 100 ezer forintot.

A szakdolgozói köztestület folyamatosan keresi a lehetőséget, hogy valamely módon támogassa a nehéz élethelyzetbe került szakdolgozó kollégáit. A világjárvány elleni küzdelemben az egészségügyi szakdolgozók nap mint nap emberfeletti munkával próbálnak helyt állni és megmenteni embertársaik életét, így a szakmai kamara örömmel fogadta a Philip Morris Magyarország Kft. újabb nagylelkű megkeresését. A MESZK az együttműködés értelmében 100 rászoruló egészségügyi szakdolgozót, akik nehéz anyagi körülmények között, egyedül nevelik gyermeküket, nettó 100.000 Ft pénzbeli adományban részesíti.

A felajánlásban részesülőket a MESZK, közel száz helyi szervezeti elnökeinek javaslata alapján, a területi szervezetek terjesztették fel az Országos Szervezet felé. A MESZK Országos Elnökségének döntése alapján minden járulékos költséget az Országos Szervezet vállal át. A pénzadományt még az idén átutalják a rászorulóknak.

A tavaszi és múlt évi felajánláshoz hasonlóan, most ismét közel hatmillió forint értékű védőkesztyűt, szájmaszkot, kézfertőtlenítőt osztanak ki az otthonápolási szolgálatok számára. A MESZK területi szervezetei várják az otthonápolási szolgálatok védőeszközigényeinek bejelentését!

hirdetés

Könyveink