2024. április. 18., csütörtök - Andrea, Ilma.
hirdetés

Idén is indul egészségügyi menedzser mesterképzés az SE-n

Egészségügyi vezetők és vezetői ambíciókkal rendelkező szakemberek számára ősszel ismét indul az egészségügyi menedzser mesterképzés.

Az MSc képzés azoknak szól, akik professzionális szinten szeretnének elmélyedni az egészségügyi rendszer és az intézményirányítás rejtelmeiben. Az Egészségügyi Menedzserképző Központ nemzetközi szinten elismert oktatókkal, gyakorlatorientált, naprakész tudással várja a hallgatókat. A képzés 120 kredites formában, állami ösztöndíjas és önköltséges formában is indul.

– Legjobban azokat a diákjainkat szeretjük, akiket valamiféle szent felháborodás hozott a képzésbe. Ők azzal a motivációval érkeznek, hogy lehetne az egészségügyet jobban csinálni, hogy lehetne motiválóbb, innovatív körülményeket biztosítani az egészségügyi szervezetekben végzett munkához – mondta dr. Szócska Miklós, az EMK igazgatója.

Fontos információ, hogy jelentkezni kizárólag az országos felsőoktatási felvételi rendszeren, az E-felvételin keresztül lehet, használatához első lépésként a Felvi.hu oldalon kell regisztrálni. A jelentkezési határidő 2019. február 15.

hirdetés

Könyveink