2024. április. 24., szerda - György.
hirdetés

Egészségügyi menedzser MSc képzés

Már lehet jelentkezni az ősszel induló egészségügyi menedzser képzésre, hívja fel a figyelmet a  Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja.

Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központja (EMK) szeptemberben induló egészségügyi menedzser MSc képzésére várja azokat a jelentkezőket, akik az egészségügyi-, gazdaságtani-, rendszerelméleti tudás és gyakorlati tapasztalat megszerzésével szeretnék átlátni a teljes egészségügyi rendszert és saját környezetükben kamatoztatni az itt megszerzett ismereteket. Aki az EMK-t választja, nem egy diploma gyárba jelentkezik. Az oktatás jellegének köszönhetően a diákok körében egyedülálló hangulat alakul ki, ami általában a képzés után is megmarad.

Az EMK nemzetközileg elismert és keresett vezető státuszú szakmai intézmény, partnere olyan uniós kutatási, szakmai fejlesztési intézeteknek, amelyek elsőként kezdték meg az egészségügyi rendszerfejlesztéssel, az adatbányászattal, és az egészségügy digitális transzformációjával kapcsolatos programokat.

Az intézetben főállású oktatói kar dolgozik, akik elméleti és módszertani képzést kapnak nemzetközileg elismert intézményekben, párbeszédes, interaktív felnőttképzési módszereket sajátítanak el amellett, hogy ők saját szakterületüknek a mesterei is. Az EMK együttműködik a szakma gyakorlati szakembereivel, illetve más egyetemek oktatóival is, így biztosítva a lehető legteljesebb körű és legfrissebb ismereteket a képzéseken résztvevők számára.

Két éves gondolati utazásra invitáljuk hallgatóinkat – mondta dr. Szócska Miklós, az EMK igazgatója. – Aki hozzánk jön képzésre megtanulja, milyen tudás kell ahhoz, hogy át lehessen látni az egészségügyi rendszert, másfelől saját kudarc- és sikerélményeiken keresztül elemeznek megtörtént vezetési eseteket. Szándékosan nem hallgatónak nevezzük őket, hiszen elvárjuk, hogy részt vegyenek a képzéssel járó interakcióban, nem szeretnénk, hogy előadóra és hallgatókra bomoljon a társaság, hanem legyen mindenki aktív résztvevője a képzésnek. Várunk mindenkit, akik szívesen tennének olyan szervezeti körülmények létrehozásáért, ami kihozza a kollégák kreativitását és motiváló környezetet biztosít a betegek ellátásához.

A többi felsőoktatási képzéshez hasonlóan az egészségügyi menedzser szakra is a felvi.hu-n lehet jelentkezni 2018. február 15-ig. Az érdeklődők a semmelweis.hu/emk weboldalon találnak további információkat, valamint személyes élményeket is szerezhetnek a képzésről a 2018. február 8-i nyílt napon. A nyílt napon történő részvételi szándékot kérjük, Kóródi Rita program-koordinátornak jelezzék e-mailben a This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen a munkahely, végzettség megjelölésével 2018. február 6-ig.

hirdetés

Könyveink