hirdetés
hirdetés
2019. április. 22., hétfő - Csilla, Noémi.
hirdetés

Családbarát Kórház pályázat

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom és a Magyar Kórházszövetség idén újra meghirdeti pályázatát kórházak és kórházi osztályok részére.

hirdetés

Az első pályázaton Családbarát Kórház 2018 címet nyert 13 vidéki és 3 budapesti kórházi osztály. Ezen kórházi osztályok olyan jó gyakorlatokért kapták az elismerést mint a telemedicinás megfigyelés, stresszkezelés,  kommunikációs tréning, kutyaterápia, vagy az online segítségnyújtás.

A két szervezet célkitűzése így továbbra is az, hogy ezeket, a kórházi szférában már meglévő család- és emberbarát jó gyakorlatokat minél szélesebb körben megmutassa. Ezzel segítve a kórházi dolgozók jobb munka-magánélet egyensúlyát, nagyobb megbecsülését, valamint a betegek és hozzátartozóik minél emberibb kiszolgálását.

Ezentúl a pályázat, a címek és díjak átadása arra is lehetőséget biztosít, hogy családbarát együttműködések megszületését támogathassák a családbarát kórházak és családbarát vállalatok között. Számos, az Év Családbarát Vállalata-díjat kapott cég tud olyan jó gyakorlatokat mutatni a kórházak számára, amelyek az ottani mindennapokba is beépíthetők.

Jelen pályázat családbarát kórházi osztályoknak szól, de a cím elnyerése hozzásegítheti az egész intézményt ahhoz, hogy végül Családbarát Kórház-díjban részesülhessen.

A Családbarát Kórházi Osztály 2019 cím és Családbarát Kórház 2019-díjak átadására a Magyar Kórházszövetség 2019. áprilisi konferenciáján kerül sor.

JELENTKEZÉS RÉSZLETEI:
Családbarát Kórházi Osztály 2019 pályázat beadási határidő: 2018. 11. 30.
Családbarát Kórház 2019 intézményi pályázat beadási határidő: 2019. 2. 22.

További információk: www.haromkiralyfi.hu

A tavalyi Családbarát Kórházi Osztály címet elnyert kórházak listája itt olvasható.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés
hirdetés

Könyveink