2024. április. 19., péntek - Emma.
hirdetés

Aukció a szervátültetett gyermekek táboroztatásáért

A Transzplantációs Alapítvány a Megújított Életekért jótékonysági kortárs művészeti aukciót rendez a szervátültetett gyermekek táboroztatásáért március 24-én.

Börcsök Enikő színművésznő és párja, Tóth József festőművész évek óta önkéntesként segíti a Transzplantációs Alapítvány munkáját. A múlt évi sikeres aukción felbátorodva, ismét megkeresték  művész barátaikat, akik mindannyian készségesen felajánlották műalkotásaikat: összesen 59 festmény, grafika, fotó szerepel a jótékonysági aukción; a befolyt pénzből több mint száz szervátültetett- és szervre váró gyermek élményterápiás, rehabilitációs balatoni táborozását támogatják.

Az aukción ismert kortárs művészek alkotásaira lehet licitálni, így például a teljesség igénye nélkül: a „régi nagyok”, mint Aknay János, Bernát András, Buhály József, ef Zámbó István, Gerlóczy Sári, Gosztola Gábor, Haász Ágnes, Ujj Zsuzsi és a „feltörekvő fiatalok”, mint a Verebics testvérek, Vincze Ottó, Vári Zsófia, Margit Szabolcs, Farkas Dániel.

Az aukció műtárgyai már megtekinthetők a kiállításnak és aukciónak térítésmentesen helyt adó SCH Galériában, illetve az interneten folyamatosan: https://axioart.com/aukcio/2017-03-24/ii-jotekonysagi-kortars-muveszeti-aukcio-a-transzplantacios.

Az aukció időpontja: 2017. március 24. (péntek) 18.00 óra.

 

(forrás: MedicalOnline)
hirdetés

Könyveink