2024. április. 25., csütörtök - Márk.
hirdetés

A kórház udvarán szülte meg gyermekét...

A férj véres ruhában, ordítva rohant segítséget szerezni, de nem járt időben sikerrel, a kisbaba az aszfalton született meg, írja a Magyar Hang.

Kedden hajnali négy körül érkezett férjével a kismama az ügyeletes óbudai Szent Margit Kórház portájához. Az agglomerációból indultak, jelezték, hogy az asszony rövid vajúdást követően rögvest szülni fog, így szeretnének mielőbb eljutni az illetékes osztályra, közli a lap, amelynek értesülése szerint a portaszolgálat telefonon próbálta elérni a szülészetet, de nem vették fel a telefont, így egy tolószéket tudott felajánlani a biztonsági őr. Az asszony azonban már ülni sem bírt, úgy döntöttek, gyalog indulnak el a kórházblokk túlsó felén lévő osztályra. 

A szülés beindult, így az udvaron nem jutottak túl. A férj véres ruhában, ordítva rohant segítséget szerezni, de nem járt időben sikerrel, a kisbaba az aszfalton született meg. A kórház sajtóosztálya megerősítette a történteket.

A Magyar Hang rákérdezett, történhetett-e személyi mulasztás, illetve létezik-e protokoll a portán jelentkező, szülés előtt álló kismamák fogadására, ezekre a felvetésekre azonban nem kapott választ.

(forrás: Magyar Hang)

cimkék

hirdetés

Könyveink