2024. március. 29., péntek - Auguszta.
hirdetés

"Újrahasznosított" óvszerek

Sokan használt óvszerrel védekeznek, a 24.hu szerint az amerikai egészségügyi hatóságok figyelmeztetést adjanak ki a gyakorlat ellen.

Teljesen egyértelműnek és nyilvánvalónak tűnhet, hogy egy gumióvszert csak egyetlen egy alkalommal lehet használni, és nem szabad kimosni, megszárítani, majd újra felhúzni, vannak emberek, akik pontosan ezt teszik. Méghozzá nem is kevesen, de legalábbis elég sokan ahhoz, hogy az amerikai járványügyi hivatal, a CDC figyelmeztetést adjon ki a gyakorlat ellen.

„Azért mondjuk, mert az emberek csinálják: ne mosson ki és ne használja újra a gumióvszereket. Használjon újat minden egyes szexeléshez” – írta a 24.hu szerint a CDC nemi úton terjedő betegségekkel foglalkozó osztálya a Twitter-oldalán.

A kutatások szerint az emberek 1,4-3,3 százaléka vallotta be, hogy többször is használták már ugyanazt a gumióvszert – írta a Forbes. A magazin ugyanakkor kiemelte, hogy ezek csak azok az emberek, akik beismerték, hogy ezt tették. Így pontos számot nem lehet tudni arról, mennyien folytatják ezt a gyakorlatot.

(forrás: 24.hu)
hirdetés

Könyveink