2024. április. 16., kedd - Csongor.
hirdetés

"Csínytevésből" riasztott mentők

A mentésirányító azt nyilatkozta, közel 40 év szolgálat alatt még nem találkozott ilyen botrányos esettel, írja a 24.hu.

Egy „ijedt” nő kérte a miskolci mentők segítségét szerda reggel. A telefonáló azt mondta, hogy hirtelen megindult nála a szülés és ezekben a percekben adott életet gyermekének egy közterületi mosdóban.

Egy mentőhelikopter azonnal levegőbe emelkedett és két másik egység is elindult, ám nem sokkal később a landoló gépről visszajelzést érkezett: a helyszínen nem várja őket senki és a járókelők sem tudnak hasonló eseményről.

A bejelentő sokáig nem vette fel a telefont, de aztán elérte a mentésirányító. A nő úgy tett, mintha nem is tudna a segélykérésről. Később kiderült, hogy csak „csínytevésnek” szánta...

A mentésirányító az eset kapcsán azt nyilatkozta, közel 40 év szolgálat alatt még nem találkozott ilyen botrányos esettel. Méltatlannak és vérlázítónak tartja, hogy felnőtt emberek ezzel szórakozzanak. „Minden kérdésemre adekvát választ adott, fel sem merült bennem, hogy ilyesmit hazudik valaki” – közli a lap.

(forrás: 24.hu)
hirdetés

Könyveink