hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2014-07-04

A pszichedelikus szerek hatása alatt álló agy hasonló aktivitást mutat, mint álom idején - derítették ki brit kutatók a varázsgombák hatóanyagával kísérletezve.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-05-26

A fiatalok körében emelkedik a különféle drogok fogyasztóinak aránya és egyre többen választják a tudatmódosítás mind veszélyesebb módjait.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-02-13

Dr. Máté Gábor az elmúlt harminc évben családorvosként praktizált, majd haldoklók, illetve különféle addikcióban szenvedő és mentális betegek kezelésével foglalkozott Vancouverben. Tapasztalatai alapján írt mind a négy könyve bestseller lett, húsz nyelvre fordították le őket.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2011-12-09

Az altatószerek hatásának vizsgálatával a kutatók több kérdésre is választ várnak: Mi a tudat? Hogyan lehet helyreállítani a kómába esett páciens öntudatát? Mely agyterületek a felelősek az éberségért vagy az én-érzésért?

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2011-07-27

Mi az a szer, ami egyaránt gyógyítja a diszpepsziát, a hisztériát és a hátfájdalmat, serkenti a szexuális fantáziát, bepillantást enged a tudat természetébe, valamint kiváló helyi érzéstelenítő, ráadásul az amerikai sebészet atyja szerint a túlhajszolt orvos megmentője?

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Vannak élethelyzetek, amelyeket nem kíván megismerni az ember. lyen a sürgősségi egységek érkező oldala is.

Egyre több az olyan magyar gyerek, aki vagy külföldön született vagy egészen kiskorában került ki a szüleivel – azaz lassan felnövőben a határátkelők új generációja.