hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 9
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2021-11-18

A mérsékelt kávé- és teafogyasztás összefügghet az agyvérzés és a demencia kockázatának csökkenésével, állapította meg egy új tanulmány.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-09-16

Szingapúri kutatók szerint a rendszeres teafogyasztás hozzájárul a kognitív funkciók megőrzéséhez, védelmet nyújt a szellemi hanyatlás ellen.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2019-04-10

A nyelőcső laphámsejtes rákja akár kétszer gyakrabban alakul ki azoknál, akik rendszeresen forrón isszák teájukat.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-03-13

A forrón fogyasztott tea, különösen, ha rendszeres alkoholfogyasztással és dohányzással társul, emeli a nyelőcsőrák kockázatát, közli az OTSZ Online.

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2012-08-30

A kávéfogyasztás 15-25 százalékkal csökkentheti a bélrák kockázatát - írja a The Daily Telegraph című brit napilapot idézve az MTI.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2010-06-21

Tizenhárom év alatt 37 ezer ember szokásait elemezték holland kutatók. Eredményeik a kávé- és teafogyasztás jótékony hatásait igazolják.

#7
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2009-04-15
A British Medical Journal (BMJ); a The Lancet; a Journal of American Medical Association (JAMA) és a New England Journal of Medicine (NEJM) aktuális számainak tartalmából ajánljuk.
#8
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2009-04-14
A British Medical Journal (BMJ); a The Lancet; a Journal of American Medical Association (JAMA) és a New England Journal of Medicine (NEJM) aktuális számainak tartalmából ajánljuk.
#9
Medical Online >> Rovatok >> tudomány >> táplálkozás
2009-02-28
Már napi három csésze tea elfogyasztásával sokat tehetünk a stroke ellen, az igazi teaimádók pedig még ennél is nagyobb biztonságban érezhetik magukat – állítják kutatók.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?