hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 99
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-03-11

A hőség az emberi egészség szempontjából is az éghajlati kockázatok legsúlyosabb és legsürgetőbb forrása, írja jelentésében az EEA.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-02-21

Az étkezési kultúra megváltoztatása segítheti a fenntarthatóságot a WWF legfrissebb, Közép-Európában végzett felmérése szerint.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2024-01-22

Speciális bioaktív molekulák alkalmazásának lehetőségeit vizsgálják a krónikus bélgyulladás kezelésében egy nemzetközi projekt keretében.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2023-12-12

A Nébih szakemberei magas patogenitású madárinfluenza vírus jelenlétét igazolták Komárom-Esztergom vármegyében.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2023-11-17

Jász-Nagykun-Szolnok vármegyében is magas patogenitású madárinfluenza vírus jelenlétét azonosította a Nébih laboratóriuma.

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2023-08-21

A KIM parlamenti államtitkára a kultúráért felelős államtitkárral állami kitüntetéseket, kulturális elismeréseket és a Népművészet Mestere díjakat adta át a Pesti Vigadóban.

#7
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2023-07-14

2023. július 15-ével megújul az ELKH – 2023. szeptember 1-jétől Magyar Kutatási Hálózat (HUN-REN) – Irányító Testülete.

#8
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-08-22

A zaporizzsjai atomerőmű kapcsán egyre gyakrabban merül fel a kérdés, hogy mi történhet egy nukleáris konfliktus esetén, közli az InfoStart.

#9
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2022-07-09

Először találtak mikroműanyag-szennyezést marha- és sertéshúsban, tejben, valamint tehenek és sertések vérében.

#10
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2022-03-18

Az állatok közelében, parasztgazdaságokban felnövő gyerekek védettebbek az asztmával, allergiával és az atópiás dermatitisszel szemben.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?