hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 64
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-04-16

Elmérgesedett a vita miskolci rákbetegek kezeléséhez használt berendezések tulajdonosa és a kórház között, írja a Népszava.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-03-26

Vállalhatatlan stílusban beszélt egy hétéves kisfiúval, majd egy pofont is lekevert neki a doktornő egy csepeli rendelőben, közölte a Bors.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-02-21

Az állami vezetők, akik ha akarnának, változtathatnának a sürgősségi ellátás helyzetén, soron kívüli ellátást kapnak, írja az MNO.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-09-05

A debreceni rendőrök csalás miatt folytatnak nyomozást egy férfival szemben, aki idős embereket tévesztett meg, írja a police.hu.

#5
Kvíz a Medical Online 2017. augusztusi Háziorvostan rovatához / IV. / VIII. Kvíz a Medical Online 2017. augusztusi Háziorvostan rovatához / IV. / VIII.
Medical Online >> Rovatok >> háziorvostan
2017-08-28

Szedi vagy sem betege a gyógyszert? Pontosan annyit és úgy vesz be, ahogy előírta? Örökzöld kérdés, ami különösen izgalmas, ha olyan gyógyszert rendel, amivel nagy a visszaélés kockázata.

#7
Medical Online >> Rovatok >> PraxisMenedzsment
2017-07-11

Jövő januártól nem kell szja-t fizetni a praxisok értékesítésekor, a fiatal gyógyszerészeket pedig kedvezményes hitellel hozzák helyzetbe.

#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-05-05

A Magyar Nemzetnek nyilatkozó érintettek távolról sem biztosak abban, hogy igazak a civil szervezet harmincoldalas tanulmányában megjelentek.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-12-22

A Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézet szerint személyzetük nem tudhatott arról, hogy a november végén, a kórház egyik mosdójában holtan talált nő az épületben van.

#10
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2016-11-24

Szexuális erőszak miatt indítottak eljárást két mentődolgozó ellen. Az Országos Mentőszolgálat az MTI megkeresésére azt közölte: az érintett dolgozókat azonnal felfüggesztették a munkavégzés alól.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tényleg örültem annak, hogy Kásler miniszter úr bejelentette, a nagy népbetegségek visszaszorítása érdekében nemzeti programok indulnak. Ezzel lassan 25 éve adós az egészségpolitika. Kezdeti lelkesedésem némileg árnyalódik.

Azért is jó ez a klasszifikáció, mert így azonnal el lehet helyezni a műtött betegeket, összehasonlíthatóak az adatok intézmények között is (egy nyelvet beszélünk), és van még egy üzenete.