hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 2
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-03-11

Iskolás gyerekeknek is jut az ijesztő kutyulékokból készített drogokból a szegregátumokban – figyelmeztet egy kutatás alapján a Népszava.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2008-08-07
December 1-ig kérhetik az előregisztrálást a hazai vegyianyag-gyártók, -forgalmazók és -importőrök a Helsinki székhelyű Európai Vegyianyag-ügynökségnél, a vegyi anyagok regisztrálásáról és engedélyezéséről szóló uniós rendelet szerint - mondta el Vojnik Mária, az Egészségügyi Minisztérium államtitkára az ÁNTSZ sajtótájékoztatóján. Amelyik vállalat ezt nem teszi meg, annak a határidő lejárta után jelentős költségekkel kell számolnia - tette hozzá Falus Ferenc, országos tiszti főorvos. Tavaly a kémiai terhelési bírságból származó bevétel 55, 5 millió forint volt, az idei év első félévében a jogerőre emelkedett kémiai terhelési bírságok összege meghaladta a 32, 9 millió forintot.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mondhattok bármit, hogy ki miért landolt az akut betegellátásban, vagy akár a sürgősségi betegellátásban, de a választ mindannyian tudjuk: A Vészhelyzet című tévésorozat sodorta a mi generációnk tekintélyes részét erre a pályára.

Hús  //  Alimento

Kedves növényevő embertársaink rendszeresen felhívják a figyelmemet arra a tényre, hogy a WHO szerint a húsevés a mindmeghalás egyik fontos oka, nevezetesen is rákot kelt.