hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 2
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-03-11

Iskolás gyerekeknek is jut az ijesztő kutyulékokból készített drogokból a szegregátumokban – figyelmeztet egy kutatás alapján a Népszava.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2008-08-07
December 1-ig kérhetik az előregisztrálást a hazai vegyianyag-gyártók, -forgalmazók és -importőrök a Helsinki székhelyű Európai Vegyianyag-ügynökségnél, a vegyi anyagok regisztrálásáról és engedélyezéséről szóló uniós rendelet szerint - mondta el Vojnik Mária, az Egészségügyi Minisztérium államtitkára az ÁNTSZ sajtótájékoztatóján. Amelyik vállalat ezt nem teszi meg, annak a határidő lejárta után jelentős költségekkel kell számolnia - tette hozzá Falus Ferenc, országos tiszti főorvos. Tavaly a kémiai terhelési bírságból származó bevétel 55, 5 millió forint volt, az idei év első félévében a jogerőre emelkedett kémiai terhelési bírságok összege meghaladta a 32, 9 millió forintot.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A GDPR-ral kapcsolatos magyar jogszabályi környezetet módosító salátatörvény számos rendelkezést igazított ki az európai adatvédelmi szabályozásnak megfelelően.

Amennyiben egy beteg vagy látogató az intézmény helyiségeiben úgy kíván képet rögzíteni, hogy azon más személy nem ismerhető fel, akkor ezt számára megtiltani, illetve engedélyhez kötni nem lehet.