hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 3
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-06-01

A mesterséges intelligenciát, a fehérjetudományt és a lézertechnológiát is érintő kutatások indulnak, amelyek a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) pályázatán nyertek.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2014-02-07

Bár sokat csúszott, a csütörtöki alapköletétellel végre megkezdődött Szegeden a valaha volt legnagyobb magyarországi tudományos beruházás, az ELI lézeres kutatóközpont építése.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2008-11-13
Magyarország legnagyobb és legsikeresebb non-profit alkalmazott kutatási intézménye – a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közalapítvány – most ünnepli 15. születésnapját. Az intézményhálózat részt vesz orvostudományi kutatásokban is, cikkünk ezirányú tevékenységét tekinti át.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A magyar egészségügy olyan, amilyen, a magyar kórházak meg pláne. Balázs rövid történetében így aztán nem is elsősorban a klagenfurti kórház felszereltsége az érdekes, hanem az, ahogyan a nem túlhajszolt, nem kizsigerelt orvosok és ápolók hozzáállnak a beteghez.

Már tíz évvel ezelőtt is eszement zsúfoltság jellemezte az Országos Onkológiai Intézet reggeli folyosóit, ahol hömpölygött a végeláthatatlan tömeg.