hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 501
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-04-18

Olvashatatlan vagy félreolvasható receptek közegészségügyi kockázatáról készült felmérés, amelynek eredményeit a PharmaOnline közli.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-04-06

Észtország a közeli jövőben ingyenes DNS-vizsgálatot biztosítana 1,3 millió lakójának – tudta meg a Qubit.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-04-04

Az Országos Gyermek Neuropathia Centrum 2018. április 4-étől az egri Markhot Ferenc Oktatókórház és Rendelőintézetben működik országos ellátási területtel.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-04-04

Többet költöttek, de nem eleget – derül ki az egészségbiztosító költségvetésének nyolc éves adatsorából, amelyeket Sinkó Estzterrel a Népszava elemzett.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-03-27

A legkisebb, koraszülöttként világra jött babák esetében hatványozottan fontos, hogy szüleik közelségében, és megfelelő körülmények között gyarapodhassanak.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-03-23

A tüntetésre készülő Független Egészségügyi Szakszervezet is megcsinálta a maga „konzultációját” az egészségügyről, a Népszava számol be róla.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-03-20

Magyarországon a gyulladásos bélbetegeket kezelő gasztroenterológusok jó kapcsolatot ápolnak a reumatológusokkal és a bőrgyógyászokkal, és törekszenek arra, hogy minden rászoruló beteg hozzájusson az újabb kezelési lehetőséghez.

#8
Medical Online >> Rovatok >> trombózis
2018-03-19

Az idős betegek 25-65%-a nem kap alvadásgátló kezelést, mivel a kezelőorvos azt nem tartja biztonságosnak, azonban a DOAC kezelések megjelenése a K-vitamin antagonisták hatékony, és biztonságos alternatíváját jelentik ebben a populációban.

#9
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-03-14

Jelenleg a peszticidek egészségkárosító hatásait felmérni hivatott toxicitási vizsgálatok csak az aktív összetevőt vizsgálják önmagában, holott az adjuvánsokkal felturbózott termék akár ezerszer károsabb lehet, írja a Frontiers in Public Health áttekintő közleménye. A tanulmány hatására az Európai Élelmiszerbiztonsági Hivatalnak is lépnie kell.

#10
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-03-08

Az Európai Bizottság tegnapi elemzése többek között az egészségügy rossz állapotát is kritizálta, adja hírül a Népszava.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nézzünk néhány példát arra, milyen lehetőségeink vannak az aktív felnőtt lakosság egészségtudatosságának elmélyítésére!

Egy magára valamit is adó magánrendelő ma már figyelmet fordít a marketingre. Lássuk, mivel lehet felpörgetni a forgalmat!