hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 10
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-08-11

A tisztító- és takarítószerek környezetre és egészségre gyakorolt hatása minden második embert aggaszt.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-01-13

Idén is lesz Greennovációs Nagydíj; kiadónk, a Professional Publishing Hungary Kft. január 30-ig már negyedik alkalommal várja az egészségügyben elindult, fenntarthatóságot elősegítő projektek bemutatását (is).

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-04-10

A védőnők segítségével népszerűsíti a környezettudatosságot, a fenntartható életmódot csütörtökön indított kampányában az Országos Gyermekegészségügyi Intézet (OGYEI).

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2013-05-25

Első alkalommal adták át Magyarországon az általános emberi életminőség javítására irányuló és a szellemi teljesítmények ösztönzését elismerő svéd Gran Prize díjat.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-05-09

Egy testi és lelki értelemben is egészségesebb Magyarország megteremtését elősegítő programnak nevezte Balog Zoltán az Eduvital programot; az Emberi Erőforrás Minisztérium leendő miniszterének köszöntőjét a projekt szerdai budapesti beharangozó sajtótájékoztatóján olvasták fel.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2011-09-11

A legérdekesebb magyar találmányok és legújabb fejlesztések foglalják el szeptember 17-én 16 órától a Lánchidat és a Széchenyi teret, az eseményen innovációikat mutatják be az érdeklődőknek a kutatás-fejlesztésben élen járó vállalatok és kutatóegyetemek.

#7
Medical Online
2011-09-05

Mekkora hatással van életvitelünk a természetre? Hogyan élhetünk környezettudatosan? Mekkora az ön és családja ökológiai lábnyoma? A National Geographic ÖKO-napján megtudhatja, hogyan csökkentheti a Föld terheit.

#8
Medical Online >> Rovatok >> tudomány >> táplálkozás
2010-07-04

Rendszeres, nagy hőmérsékletű mosás hiányában akár halálos mérgezést is okozhatnak a bevásárlótáskákban megtelepedő baktériumok.

#9
Medical Tribune VII. évf.15. szám
Medical Online
2009-07-01
- Környezettudatosság - Stratégiai együttműködés - Gyógyszer-technológiai kutató-fejlesztő bázis - Egészségváros - Szigorúbb eljárásrend
#10
Medical Online >> Rovatok >> tudomány >> táplálkozás
2009-04-04
Szelektíven gyűjti a hulladékot és törekszik az energiatakarékosságra a mai magyar fiatalok csaknem fele; negyedük azonban soha nem sportol, többségük rendszeresen fogyaszt zöldséget és főleg gyümölcsöt – derül ki Ságvári Bence szociológus Fanta Trendriport elnevezésű kutatásának legújabb részéből.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tényleg örültem annak, hogy Kásler miniszter úr bejelentette, a nagy népbetegségek visszaszorítása érdekében nemzeti programok indulnak. Ezzel lassan 25 éve adós az egészségpolitika. Kezdeti lelkesedésem némileg árnyalódik.

Azért is jó ez a klasszifikáció, mert így azonnal el lehet helyezni a műtött betegeket, összehasonlíthatóak az adatok intézmények között is (egy nyelvet beszélünk), és van még egy üzenete.