hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 10
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-08-11

A tisztító- és takarítószerek környezetre és egészségre gyakorolt hatása minden második embert aggaszt.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-01-13

Idén is lesz Greennovációs Nagydíj; kiadónk, a Professional Publishing Hungary Kft. január 30-ig már negyedik alkalommal várja az egészségügyben elindult, fenntarthatóságot elősegítő projektek bemutatását (is).

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-04-10

A védőnők segítségével népszerűsíti a környezettudatosságot, a fenntartható életmódot csütörtökön indított kampányában az Országos Gyermekegészségügyi Intézet (OGYEI).

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2013-05-25

Első alkalommal adták át Magyarországon az általános emberi életminőség javítására irányuló és a szellemi teljesítmények ösztönzését elismerő svéd Gran Prize díjat.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-05-09

Egy testi és lelki értelemben is egészségesebb Magyarország megteremtését elősegítő programnak nevezte Balog Zoltán az Eduvital programot; az Emberi Erőforrás Minisztérium leendő miniszterének köszöntőjét a projekt szerdai budapesti beharangozó sajtótájékoztatóján olvasták fel.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2011-09-11

A legérdekesebb magyar találmányok és legújabb fejlesztések foglalják el szeptember 17-én 16 órától a Lánchidat és a Széchenyi teret, az eseményen innovációikat mutatják be az érdeklődőknek a kutatás-fejlesztésben élen járó vállalatok és kutatóegyetemek.

#7
Medical Online
2011-09-05

Mekkora hatással van életvitelünk a természetre? Hogyan élhetünk környezettudatosan? Mekkora az ön és családja ökológiai lábnyoma? A National Geographic ÖKO-napján megtudhatja, hogyan csökkentheti a Föld terheit.

#8
Medical Online >> Rovatok >> tudomány >> táplálkozás
2010-07-04

Rendszeres, nagy hőmérsékletű mosás hiányában akár halálos mérgezést is okozhatnak a bevásárlótáskákban megtelepedő baktériumok.

#9
Medical Tribune VII. évf.15. szám
Medical Online
2009-07-01
- Környezettudatosság - Stratégiai együttműködés - Gyógyszer-technológiai kutató-fejlesztő bázis - Egészségváros - Szigorúbb eljárásrend
#10
Medical Online >> Rovatok >> tudomány >> táplálkozás
2009-04-04
Szelektíven gyűjti a hulladékot és törekszik az energiatakarékosságra a mai magyar fiatalok csaknem fele; negyedük azonban soha nem sportol, többségük rendszeresen fogyaszt zöldséget és főleg gyümölcsöt – derül ki Ságvári Bence szociológus Fanta Trendriport elnevezésű kutatásának legújabb részéből.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ez egy nagyon bonyolult dolog, olyan bonyolult, hogy még mi, orvosok sem teljesen értjük, maximum sejtjük, vagy szeretnénk sejteni.

Egy friss statisztika szerint a 2017-es év első felében több adat került illetéktelen kezekbe, mint tavaly az egész esztendő alatt. Ez összességében tavaly 1,9 milliárd elveszett személyes adat volt – és már csak alig félév van a GDPR hatálybalépéséig.