hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 178
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-05-11

Másfél milliárd forintos európai uniós támogatás révén kárfelszámoláshoz használható járműveket, egyéni védőfelszereléseket és eszközöket kap kétszáz önkéntes mentőszervezet.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-02-20

Ha a rendkívüli időjárás miatt utakat kell lezárni, arra is figyelemmel lesznek, hogy az egészségügyi segítség ennek ellenére célba érhessen.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-02-05

Egy új protokoll szerint az egészségügyi és a szociális ellátórendszernek nagyon szorosan együtt kell működnie a kihűléses eseteknél.

#4
Medical Online >> Rovatok >> Tüdőgyógyászat - Allergológia
2018-01-23

Az egy évig alkalmazott kettős kombináció mellett az évszaki ingadozáson kívül állapotrosszabbodása nem volt, gyógyszermellékhatást nem tapasztalt.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-12-08

Az idén eddig közel háromezer esethez riasztották a Magyar Gyermekmentő Alapítvány mentőorvosi autóit.

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-12-07

Ma már az orvosok körében is elfogadott tény, hogy a légköri jelenségek nagy befolyással bírnak az emberi test működésére, írja a Magyar Idők.

#7
Medical Online >> astrazeneca
2017-11-28
#9
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-11-08

Egészségügyi vészhelyzetet rendeltek el az indiai Delhiben, miután a szélcsend és a hidegebb időjárás miatt riasztóan megnőtt a légszennyezettség.

#10
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-11-07

A szülés módja, az iskolai végzettség, a családi állapot és a testtömegindex mellett a szülés évszaka is befolyásolhatja azt, hogy milyen valószínűséggel lép fel az anyánál a post partum depresszió, közölte a PharmaOnline.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tényleg örültem annak, hogy Kásler miniszter úr bejelentette, a nagy népbetegségek visszaszorítása érdekében nemzeti programok indulnak. Ezzel lassan 25 éve adós az egészségpolitika. Kezdeti lelkesedésem némileg árnyalódik.

Azért is jó ez a klasszifikáció, mert így azonnal el lehet helyezni a műtött betegeket, összehasonlíthatóak az adatok intézmények között is (egy nyelvet beszélünk), és van még egy üzenete.