hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 304
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-04-19

A Nemzetközi Hypertonia Társaság és a Hypertonia Világ Liga mozgalmat hirdetett 2017-ben: május a vérnyomásmérés hónapja.

#2
Medical Online >> Rovatok >> PraxisMenedzsment
2017-04-18

Fenntartható és minőségi háziorvoslás – ez a célja a tavaly októberben alakult Háziorvosok Online Szervezetének (HaOSz), amelyhez már több mint ötszázan csatlakoztak, és egy közel 200 oldalas javaslatcsomagot készítettek a szakpolitikai döntéshozóknak. Dr. Békássy Szabolcsot, a HaOSz alapítóját kérdeztük.

#3
Medical Online >> Rovatok >> Sanofi Klasszikusok >> Korszerű alvadásgátlás
2017-04-12

Az Agymenők Amy-je, a Jóbarátok Phoebe-je, az Offspring basszusgitárosa és a Jurassic Park írója is hallgatott orvostudományokat. Még több ismert ember a cikkünkben!

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-03-14

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Magyar Érdemrend Tisztikereszt, Magyar Érdemrend Lovagkereszt, Magyar Arany Érdemkereszt, Magyar Ezüst Érdemkereszt, Magyar Bronz Érdemkereszt állami kitüntetéseket adott át a Pesti Vigadóban.

#5
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2017-03-03

Nem férnek hozzá korlátlanul a betegek adataihoz az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér pilot programjának elindulása után, írja a Figyelő.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-02-22

Átadták a Bács-Kiskun Megyei Kórház kiskunfélegyházi telephelyének 1,3 milliárd forintból épített új épületszárnyát kedden.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-02-20

Köteles-e kimenni a háziorvos a beteg gyermekhez? A kérdésre az MNO kereste a válaszokat.

#8
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2017-02-15

Novembertől nincs kifogás: egyetlen orvos sem mondhatja azt, hogy azért döntött rosszul a beteg terápiájáról, mert nem álltak rendelkezésére a kezeléshez szükséges információk.

#9
Medical Online >> Rovatok >> PraxisMenedzsment
2017-02-09

Már száz háziorvos munkáját támogatja kardiológiai telekonzultáció Magyarországon, Bluetoothon vagy Interneten küldhető az EKG.

#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-02-08

Vadhajtások, kettészakadt ellátórendszer, potyautasok és budapesti luxusproblémák, amelyeket amputációval és a járulékfizetési rendszer radikális átalakításával, avagy tervgazdálkodással, és a „nagyon magasan képzett betanított munkások” helyretételével kellene gyógyítani.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Szakemberként is nehézséget jelent követni a változásokat, laikusként pedig gyakorlatilag lehetetlen. Hogy mely módszerek, készítmények, állítások tekinthetők hitelesnek, melyek képviselnek tényeken alapuló táplálkozási ismereteket, hogy ismerhetők fel a hiteles módszerek, sok szemszögből vizsgálható kérdés.

Mindannyiunk közös érdeke, hogy senkinek ne kelljen Magyarországon kórházi fertőzésben elveszítenie az életét vagy egy szerettét. Ne hagyd annyiban, ha téged is jogsértés ért!