hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-01-12

Kevés pénzből finomat – erre vállalkozott Ambrus György, a magyar gasztronómia nagyköveteként ismert mesterszakács, írja a Szabad Föld.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-06-26

A kaposvári kórház (képes) napi menüje keltett élénk vitát a Blikk olvasói között, van akinek ez is elég, s van aki elszörnyed tőle.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2013-07-06

A rossz táplálkozási szokások nyomán az utóbbi években olyan háborús betegségek szaporodtak el a brit gyerekek körében, mint a skorbut vagy az angolkór.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2012-06-07

A jelenleg orvosilag helyesnek tartott italfogyasztás felére csökkentése angol tudósok szerint sok életet megmenthetne a szigetországban – írja az MTI.

#5
Medical Online
2008-08-22
Fogalom lett a "8x8" elv, vagyis az Újvilág mértékegysége szerint nyolc pohárban mindig nyolc uncia folyadék. Ez európaira átszámolva csaknem két liter innivaló. De honnan ered a nyolc pohárnyi fejadag ajánlata? Valóban ennyire, netán még többre van szüksége 24 óránként egy felnőtt ember szervezetének, vagy kevesebb is elég?
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az egészségértés fejlesztését interdiszciplináris módon lehet és kell megközelíteni. A megoldás kialakításából nem vonhatja ki magát az egészségügy és az orvostársadalom sem.

Az évek óta egyre növekvő számú incidens és a biztonságtudatosság vélelmezett erősödése miatt azt hihetnénk, hogy a helyzet jelszó fronton évről évre javul. Holott sajnos mi sem áll távolabb a valóságtól.