hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 9
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-12-01

Időben felfedezve, s folyamatos gyógyszerelés mellett a HIV krónikus betegséggé szelídíthető, derül ki a PharmaOnline összeállításából.

#2
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-06-08

Egy új tanulmány szerint az alacsony kognitív készségek nagyobb valószínűséggel párosulnak homofóbiával, írja a 24.hu.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-06-08

A Wake Forest Baptist Medical Center vizsgálata szerint a medikusok 40 százaléka tudat alatt elfogultan viselkedik a kövér betegekkel szemben.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2013-01-28

Szakértői vélemények szerint a szív- és érrendszeri után hamarosan a mentális problémák lesznek a második helyen a munkaképességet csökkentő betegségek sorában.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2012-04-08

Imádkozás, meditáció közben az ego kitágul, a beszűkülés oldódik, a beteg a múlton vagy a jövőn való rágódás helyett a jelenre tud koncentrálni. A test és a lélek szétválasztása csak mesterséges kategorizálás: több kísérletben orvosilag is kimutatták, hogy imádkozáskor a közérzetet pozitívan befolyásoló hormonok termelődnek.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2010-05-18

Szakember segítségével mindig lehet olyan munkakört találni, amelyben lehet megváltozott munkaképességű dolgozót foglalkoztatni.

#7
Medical Online >> Rovatok >> vélemény
2010-03-29
A kövérségnek egyszeri, pótolhatatlan, az egészség szempontjából nélkülözhetetlen hatásai vannak – ezt állítják a legújabb tanulmányok, olvasható a WeltOnline-on. Ez a várható élettartam szempontjából sem közömbös.
#8
Medical Online >> Rovatok >> vélemény
2009-12-01
Sajátos szubkultúra, mélyszegénység, mesterségesen fenntartott egyenlőség a sorsközösségben, s olyan téves kommunikációs túlélési stratégia, amely az esetleg kitörőket üldözi, vádolja, ha úgy tetszik, ugyancsak megbélyegzi. Egyebek között ez derült ki Solt Ágnes szociológusnak a szegregált telepeken élő romák mentalitását vizsgáló kutatásából, amelyet az Országos Kriminológiai Intézetben mutattak be kedden, Budapesten.
#9
Medical Online
2008-12-18
Átadták a Kisebbségekért Díjakat csütörtökön az Országházban. Az állami kitüntetést - amelyet a kisebbségek napja alkalmából adnak át - a kisebbségek érdekében, a kisebbségi közéletben, az oktatásban, a kultúrában és az egyházi életben, a tudományban, a tömegtájékoztatásban és a gazdasági önszerveződés területén kiemelkedő tevékenységet végző magyarországi és külföldi emberek és szervezetek kaphatják meg.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mondhattok bármit, hogy ki miért landolt az akut betegellátásban, vagy akár a sürgősségi betegellátásban, de a választ mindannyian tudjuk: A Vészhelyzet című tévésorozat sodorta a mi generációnk tekintélyes részét erre a pályára.

Hús  //  Alimento

Kedves növényevő embertársaink rendszeresen felhívják a figyelmemet arra a tényre, hogy a WHO szerint a húsevés a mindmeghalás egyik fontos oka, nevezetesen is rákot kelt.