hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 75
#1
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2018-01-12

Az immunrendszer hasonlóan reagál a magas zsír-, cukor- és kalóriatartalmú étrendre, mint a bakteriális fertőzésekre: támadóvá válik.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-11-13

Az idei Stroke Napján született szűrési eredmények szerint, a vizsgálatokon részt vevők fele a kiemelt kockázatú csoportba tartozik, írja a Napi.hu.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-08-10

Körlevélben tájékoztatta az iskolaigazgatókat az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) az iskolai büfékben árusítható, valamint a tiltott termékekről.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-07-31

A magyarok csupán fele gondolja úgy, hogy súlyproblémái lennének, és négyötödük igyekszik fogyni, állapította meg a Nielsen globális kutatása.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-06-23

A sovány tej és a belőle készült tejtermékek napi három adagban való fogyasztása már szignifikánsan emeli a Parkinson-kór kockázatát, írja a PharmaOnline.

#6
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-06-13

Egy 35 évet vizsgáló tanulmány eredményei szerint a halálozások több mint 60 százaléka az elhízottak csoportjában történt. Az InfoRádió híre.

#7
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2017-03-17

Ha valaki amúgy is egészséges étrenden él, a plusz táplálékkiegészítők ronthatják a kognitív funkciókat, írja az MTI alapján a hvg.hu.

#8
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2017-01-18

Egy új játék képes lehet arra, hogy agyunk az egészségtelen élelmiszerek helyett inkább a gyümölcsöket és zöldségeket válassza ki számunkra, elősegítve ezzel a fogyást, redukálva napi kalóriabevitelünket, írja a player.hu.

#9
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2016-12-22

A hagyományos, finom, de egészségtelen és hizlaló hanukai fánkok ellen szólalt fel az egészségügyi miniszter Izraelben.

#10
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2016-10-27

Az Európai Uniónak (EU) kötelező határértéket kell felállítania az egészségre potenciálisan veszélyes, iparilag előállított transzzsírokra, írták az Európai Parlament strasbourgi plenáris ülésén részt vevő képviselők szerdán elfogadott állásfoglalásukban.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nézzünk néhány példát arra, milyen lehetőségeink vannak az aktív felnőtt lakosság egészségtudatosságának elmélyítésére!

Egy magára valamit is adó magánrendelő ma már figyelmet fordít a marketingre. Lássuk, mivel lehet felpörgetni a forgalmat!