hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 19
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2019-07-01

Az Anonim Alkoholisták ivásproblémával küzdő férfiak és nők nemzetközi közössége. A Magyar Nemzet riportja.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-06-08

Az Origo szerint újabb áldozatokat szed a virtuális világ: immár kriptovaluta-függőket is kezelnek Európa egyik vezető rehabilitációs klinikáján.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-03-04

A Magyar Nemzeti Bank átmeneti kifizetési tilalmat rendelt el a Honvéd Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségbiztosító Pénztárnál és a PRO V1TA Első Magyar Kiegészítő Egészségpénztárnál.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-12-12

Az adóhatóság és a számvevőszék vizsgálatát kezdeményezi a MOK felügyelőbizottságának vezetője – ezt az országos elnökség szerdai ülésén jelentette az fb elnöke Éger Istvánéknak. 

#5
Medical Online >> Rovatok >> trombózis
2012-04-23

Heparin-indukálta trombocitopéniában a kórfolyamatért felelős antitestek a heparin adása után keletkeznek a szervezetben. Ebben az esetben azonban nem így történt: az antitestek szeptikus állapot hatására jöttek létre. Ezek szerint a diagnózis nem zárható ki pusztán azzal, hogy a beteg nem kapott heparint.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2011-10-01

A brókerek a pszichopatáknál is veszélyesebb és manipulatívabb emberek – legalább is ezt állapította meg egy svájci kísérlet.

#7
Medical Online >> Mi újság?
2011-05-20

A 2011 első negyedéves gyorsjelentése nem hozott nagy meglepetéseket: egészséges, kissé a várt feletti árbevétel-növekedés - írja a GazdaságiRádió a Buda-Cash Brókerház elemzésére hivatkozva.

#8
Medical Tribune VIII. évf. 21. szám
Medical Online
2010-10-21
A Magyar Orvosi Kamara (MOK) portfóliójában mindmáig szerepel
egy majd’ négyezer négyzetméteres budakeszi ingatlan,
amelyre egykor az Idôs Orvosok Otthonát álmodták.

A Magyar Orvosi Kamara (MOK) portfóliójában mindmáig szerepel egy majd’ négyezer négyzetméteres budakeszi ingatlan,amelyre egykor az Idôs Orvosok Otthonát álmodták.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-07-03
Mivel a folyamatos forinterősödés kedvezőtlen hatást gyakorol a gyógyszergyártók eredményére, a logika azt diktálná, hogy essen az árfolyamuk. Mégsem ez történik.
#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2009-04-28
A megtakarításaikat befektetni vágyók ma már a világ szinte bármely értékpapír- vagy árupiacát elérhetik. Még egyéni invesztorként is vásárolhatunk részvényt, állampapírt itthon és külföldön, devizára válthatjuk pénzünket, vehetünk pár száz hordó olajat, vagy épp néhány véka búzát. Az alábbiakban a vállalati kötvények piacát járjuk körbe, amely a következő évekre a kevésbé kockázatkedvelő befektetők számára is igen komoly lehetőségekkel kecsegtet.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Legjobb esetben ezekre a kérdésekre nem kerül sor, mert a beteg időben kap tájékoztatást, illetve megelőző válaszokat a benne később megfogalmazódó kérdésekre. Ha mégsem, akkor íme a GYIK rovat!

A waterlooi egyetem frissen közzétett kutatásának eredményei szerint segíthet a demencia megelőzésében, ha valaki jó nyelvi képességekkel rendelkezik.