hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 36
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-03-11

A hőség az emberi egészség szempontjából is az éghajlati kockázatok legsúlyosabb és legsürgetőbb forrása, írja jelentésében az EEA.

#2
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2024-02-21

Az étkezési kultúra megváltoztatása segítheti a fenntarthatóságot a WWF legfrissebb, Közép-Európában végzett felmérése szerint.

#3
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2024-01-17

A Meteorológiai Világszervezet jelentése szerint a klímaváltozás egy szinte már mindannyiunkat veszélyeztető egészségügyi kockázat – írja a Telex.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2023-01-11

Friss tanulmányok szerint a klímaváltozás jelentősen fokozta a szélsőséges időjárási események kockázatát szerte a világon.

#5
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-11-20

A klímaváltozás veszélyezteti gyerekeket és fiatalokat is, közli az UNICEF Magyarország a gyermekjogok világnapja alkalmából.

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2022-10-28

Az első fagyokkal véget ér az idei parlagfűpollen-szezon, ezt az időszakot ebben az évben átlagos pollenterhelés jellemezte, közölte az NNK.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2022-09-13

Az egészségügy digitalizációjában Magyarország sokat lépett előre, azonban vannak még fejlesztendő területek, mondta Takács Péter.

#8
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-09-08

A ma született gyermekek átlagosan 6,8-szor több hőhullámot, 2,6-szor több aszályt és 2,8-szor több árvizet fognak átélni, mint a nagyszüleik.

#9
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2022-09-01

A napokban várható a parlagfűpollen-szezon tetőzése – közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK).

#10
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2022-08-26

Nyári átlagnak fog számítani az idén is tapasztalt, korábbi csúcsértékeket megdöntő hőmérséklet, és általánossá válhatnak a hőhullámok 2035-re Európában.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Ha egyetlen egészséges növényi olajat kellene megnevezni, a többség valószínűleg az olívaolajat említené. De mitől különleges – ha egyáltalán az – az olívaolaj?