hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 10
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-09-20

A kormány becsapta a dolgozókat, nem teljesítette márciusi ígéreteit, ezért a Népszava szerint munkabeszüntetést készít elő két szakszervezet.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-06-25

Öt közalkalmazotti terület sztrájk idején biztosítandó még elégséges szolgáltatásainak javaslatát küldték el a miniszterelnöknek – tudta meg a Népszava.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-02-15

Megkezdte a munkavállalók sztrájkkészségének felmérését a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma keretén belül megalakult Országos Közszolgálati Sztrájkbizottság

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-11-19

Megalakult a Közszolgálati Szakszervezetek Demonstrációs és Sztrájkbizottság (Közdemosz) – írja a Napi Gazdaság

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-04-15

Sztrájkbizottság létrehozásáról döntött szombaton az alapellátó orvosok szövetsége (FAKOOSZ). Az országos gyűlés által elfogadott nyilatkozatukhoz várják, hogy testületi döntésüket követően aláírással is csatlakozzon a Kasszaorvosi Szövetség, a Házi Gyermekorvosok Egyesülete valamint a Magyar Orvosok Szövetsége.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2008-12-03
Csütörtökön folytatódnak a tárgyalások az Országos Érdekegyeztető Tanácsban (OÉT) a jövő évi bérekről és a munkavállalói oldalt képviselő Borsik János, az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének elnöke lát arra esélyt, hogy december 19-ére megszületik a megállapodás. Mindez azonban csupán a versenyszférát érinti. Bár a kormány ígéretet tett arra, hogy 140 ezer forintig kompenzálja a közszférában jövőre befagyasztani tervezett 13. havi járandóság kiesését, a január 12-i sztrájkfelhívás érvényben van. A sztrájk időtartamáról jövő hétfőn határoz a sztrájkbizottság – mondta el a Medical Online érdeklődésére Kerpen Gábor, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke.
#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2008-11-21
Sztrájkot hirdet a közszolgálatban január 12-ére az Egységes Közszolgálati Sztrájkbizottság - közölte a bizottság döntéséről Kerpen Gábor, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének (PDSZ) elnöke. A sztrájk időtartamáról még nincs döntés.
#8
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2008-11-07
Országos utcai demonstrációt hirdet november 29-re a közszolgálati sztrájkbizottság a szférát érintő megszorítások elleni tiltakozásul - mondta el Kerpen Gábor, a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezetének elnöke. A békés felvonulás célállomása a Kossuth tér lesz, s arra várhatóan az ország minden településéről érkeznek a közszféra dolgozói és a követeléseikkel szimpatizálók.
#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2008-11-04
December 5-én valamennyi közintézményi dolgozónak bruttó 20 ezer forint keresetkiegészítés jelenik meg a számláján. Erről született megállapodás tegnap az Országos Közszolgálati Érdekegyeztető Tanács ülésén.
#10
Medical Tribune VI. évf.23. szám
Medical Online
2008-11-01
Várhatóan egész novemberben tart a jövő évi költségvetés vitája a parlamentben – a javaslat jelentős megszorítást tartalmaz az egészségügyre nézve is. Bár lapzártánk idején még úgy tűnik, van remény arra, hogy az ágazat jobb pozícióba kerüljön, a tervek szerint a közalkalmazottak, így az orvosok és egészségügyi dolgozók bére sem emelkedne jövőre, s ők sem kapnák meg 13. havi járandóságukat. A közszolgálati sztrájkbizottság a szférát érintő megszorítások elleni tiltakozásul november 29-re mindenesetre országos utcai demonstrációt hirdetett.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

A koronavírus járvány miatt rengeteg cég kényszerült arra, hogy egyik napról a másikra álljon át home office munkavégzésre, ez azonban a munkaadókat és a munkavállalókat egyaránt felkészületlenül érte.

Segítünk, hogy felajánlása a leginkább rászorulókhoz kerüljön.