hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-11-15

A szakma által régóta szorgalmazott változások is teljesülhetnek annak az EFOP projektnek a támogatásával, amely 8 milliárd forintot biztosít 20 egynapos sebészeti ellátó hely kialakítására.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-08-10

Akár 30 százalékkal is több műtétet tudnának elvégezni a hazai egynapos sebészeti központokban, írja a Világgazdaság.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-05-10

A márciusban publikált váró­listaadatokhoz képest májusban 551 beteggel többen, összesen 28 376-an vártak valamilyen műtéti beavatkozásra a hazai kórházakban – derül ki a NEAK adataiból, amelyeket a VG idéz.

#4
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-05-08

Az egynapos sebészet a XXI. század egészségügyének sikerágazata.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-03-19

A kórházi lobbi és a paraszolvencia mellett az elavult kórházi szervezet is gátolja az egynapos sebészet elterjedését − mondta a Napi Gazdaságnak a Multidiszciplináris Egynapos Sebészeti Társaság (MEST) elnöke.

#6
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2008-11-04
Öt év telt el az első hazai egynapos sebészeti osztály megalakulása óta. A terület kimagasló sikerét az is jelzi, hogy november 7-8-án ismét Budapesten rendezik meg a Multidiszciplináris Egynapos Sebészeti Társaság (MEST) kongresszusát.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Legjobb esetben ezekre a kérdésekre nem kerül sor, mert a beteg időben kap tájékoztatást, illetve megelőző válaszokat a benne később megfogalmazódó kérdésekre. Ha mégsem, akkor íme a GYIK rovat!

A waterlooi egyetem frissen közzétett kutatásának eredményei szerint segíthet a demencia megelőzésében, ha valaki jó nyelvi képességekkel rendelkezik.