hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 5
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-08-10

Akár 30 százalékkal is több műtétet tudnának elvégezni a hazai egynapos sebészeti központokban, írja a Világgazdaság.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-05-10

A márciusban publikált váró­listaadatokhoz képest májusban 551 beteggel többen, összesen 28 376-an vártak valamilyen műtéti beavatkozásra a hazai kórházakban – derül ki a NEAK adataiból, amelyeket a VG idéz.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-05-08

Az egynapos sebészet a XXI. század egészségügyének sikerágazata.

#4
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2012-03-19

A kórházi lobbi és a paraszolvencia mellett az elavult kórházi szervezet is gátolja az egynapos sebészet elterjedését − mondta a Napi Gazdaságnak a Multidiszciplináris Egynapos Sebészeti Társaság (MEST) elnöke.

#5
Medical Online >> Rovatok >> továbbképzés
2008-11-04
Öt év telt el az első hazai egynapos sebészeti osztály megalakulása óta. A terület kimagasló sikerét az is jelzi, hogy november 7-8-án ismét Budapesten rendezik meg a Multidiszciplináris Egynapos Sebészeti Társaság (MEST) kongresszusát.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Kásler miniszter úr az „egészség nem üzlet” címmel magyarázta el, hogy hogyan tolják az üzleti szféra karmaiba a betegeket. ... remélem, a kormány a fű alatti beterjesztés ellenére nem ússza meg az ezzel kapcsolatos széleskörű vitát. Tekintsük ezt a rövid bejegyzést gyors vitaindítónak.

Bármit is állít a kormány vagy harsog a propaganda, lassan tényleg mindenkinek van saját tapasztalata arról, hogy egyre katasztrofálisabb a magyar egészségügy helyzete.