hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 50
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-07-13

Kásler Miklós miniszter június 26-i hatállyal kinevezte a szakmai kollégium Onkológia és Sugárterápia Tagozatának új elnökét és tagjait.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-02-19

Hazánkban az onkológiai kezelések tudományosan bizonyított alapú gyógyszerekkel és eljárásokkal történnek, szabályozott és ellenőrzött módon.

#3
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-02-13

A Magyar Kardiológusok Társasága és a Magyar Onkológusok Társasága azért hozta létre az onkokardiológiai munkacsoportot, hogy a legújabb eredmények is eljussanak a gyógyítókhoz.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-11-21

131 PhD-fokozatú doktort avatott fel dr. Szél Ágoston rektor és dr. Tímár József, a Doktori Tanács elnöke az idei Dies Academicuson.

#5
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-11-02

A rák gyógyítása összetett folyamat, és nem csak az egyes gyógyszerek hatékonyságán múlik a teljes gyógyulás – mondta a MOT elnöke.

#6
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-10-18

A Magyar Onkológusok Társaságának (MOT) elnöke szerint lehet jogosultsága a daganatellenes gyógyszerek versenyeztetési eljárásának.

#7
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-10-13

Kevesebb prosztatarákkal szembesült férfi küszködne vizelettartási gondokkal, szexuális problémákkal, s a betegek életkilátásai is javulhatnának, ha foglalkozna velük gyógytornász.

#8
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2017-03-14

Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere nemzeti ünnepünk, március 15-e alkalmából Magyar Érdemrend Tisztikereszt, Magyar Érdemrend Lovagkereszt, Magyar Arany Érdemkereszt, Magyar Ezüst Érdemkereszt, Magyar Bronz Érdemkereszt állami kitüntetéseket adott át a Pesti Vigadóban.

#9
Medical Online >> Rovatok >> PraxisMenedzsment
2017-01-27

Az orvos lelkiismeretén múlik, hogy a praxisában megszervezze azoknak a vizsgálatát, akik rábízták az életüket – hangzott el az InfoRádióban.

#10
Medical Online >> Rovatok >> gasztroenterológia
2016-12-06

Az állami szektor kapacitásai nem lesznek elegendőek a jövő évtől bevezetendő szervezett, kétlépcsős vastagbélszűrés műszeres vizsgálatainak elvégzésére. Míg az egészségpolitika uniós forrásokra támaszkodva bővítené a tornyok számát és képezné a szakasszisztenseket, a Magyar Gasztroenterológiai Társaság főtitkára, a Magyar Magán Gasztroenterológusok Társaságának elnöke, dr. Bene László arról beszél, a rendelkezésre álló forrásokat inkább a kapacitások bővítésére kell fordítani – a magánszektorral együttműködve.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Amikor egy 12 éves birminghami kisfiú látta, hogy mennyi cukor van a kedvenc üdítőjében, egy kísérletet kezdett, amelybe bevonta a családját is.

A sürgősségi betegellátást érintő változtatások miatt kialakult véleményszkander szinte minden réteget, minden szaksajtóst, nem szaksajtóst és minden hozzá nem értőt megmozgatott.