hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-04-16

Több mutatóban is javult a magyar diákok fittségi állapota, ám továbbra is komoly gondot jelent az elhízás a fiatalok körében, derül ki egy felmérésből.

#2
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2017-05-05

A fiatalok nagyon gyengén teljesítettek az állóképességet vizsgáló teszteken, ezen változtatna tanácsadással a Magyar Diáksport Szövetség.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-02-25

A magyar diákok negyede túlsúlyos, vagy elhízott, az állóképességi szintjük pedig lehangoló.

#4
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2015-06-02

Tizenéves korukban rohamosan veszítenek fizikai állóképességükből a magyar fiatalok – ez az egyik legszembeötlőbb tanulsága az újmódszerű állapotfelmérésük első eredményeinek.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-06-23

A következő tanévtől egy új állapotfelmérő technikával állapítják meg, hogy az egyes tanulók fizikailag elég fejlettek-e az (egészséges) élethez.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2008-09-28
Az Európai Unióban most felnövő nemzedék az első, amelynek a születéskor várható átlag-élettartama nem éri el az előző nemzedékét - idézte az Országos Egészségfejlesztési Intézet igazgatója a nemzetközi előrejelzést, s a gyermekkori elhízás elkerülésére hívta fel a figyelmet.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Nézzünk néhány példát arra, milyen lehetőségeink vannak az aktív felnőtt lakosság egészségtudatosságának elmélyítésére!

Egy magára valamit is adó magánrendelő ma már figyelmet fordít a marketingre. Lássuk, mivel lehet felpörgetni a forgalmat!