hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 16
#1
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2019-06-13

A mobilalkalmazás segítségével azonosította be egy 3 éves kisfiúnál az agyhártyagyulladás-gyanús tüneteit egy gyermekgyógyász.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-04-25

Miközben a szakpolitikai prioritásokról reméltek előadást a Magyar Egészség-gazdaságtani Társaság XIII. konferenciáján a szakemberek az egészségügyért felelős államtitkártól, a jövőről keveset, a múltról – kicsit rózsaszínre festve – annál többet hallhattak.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-03-12

Tizedik éve szervezhetik meg a magyarországi általános iskolák és óvodák az OGYÉI vízivást népszerűsítő HAPPY-hét programját.

#4
Medical Online
2016-04-12

A gyermekelhízás főleg a kevésbé jó gazdasági helyzetben lévő országokban jellemző. Az OGYEI vízfogyasztást népszesrűsítő programot indított.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-03-11

Minden eddiginél több, négyszáznegyven iskola jelentkezett az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) vízfogyasztást népszerűsítő programjára.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-02-17

Idén is meghirdeti ivóvíz-fogyasztási kampányát a magyar általános iskolák számára az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI), március 23. és 27. között.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-03-26

A cukros üdítőkkel szemben az ivóvizet népszerűsítik az ország másfélszáz iskolájában március utolsó napjaiban.

#8
Medical Online >> kultajánló
2014-02-27

A keszthelyi kórház belgyógyászatán dolgozó, valamint egy budapesti egészségügyi szolgáltató foglalkozás-orvostan szakorvosaként dolgozó doktornő a mozgás és az energikus életmód híve.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-02-25

Idén ötödik alkalommal hirdetik meg a vízfogyasztást népszerűsítő HAPPY-hét programját, az általános iskolák számára – írják a tisztiorvosi szolgálat honlapján.

#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-04-15

Hétfőtől egy héten át tart a táplálkozástudományi intézet általános iskolák számára meghirdetett vízfogyasztást népszerűsítő programja.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

A GDPR-ral kapcsolatos magyar jogszabályi környezetet módosító salátatörvény számos rendelkezést igazított ki az európai adatvédelmi szabályozásnak megfelelően.

Amennyiben egy beteg vagy látogató az intézmény helyiségeiben úgy kíván képet rögzíteni, hogy azon más személy nem ismerhető fel, akkor ezt számára megtiltani, illetve engedélyhez kötni nem lehet.