hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 16
#1
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2019-06-13

A mobilalkalmazás segítségével azonosította be egy 3 éves kisfiúnál az agyhártyagyulladás-gyanús tüneteit egy gyermekgyógyász.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2019-04-25

Miközben a szakpolitikai prioritásokról reméltek előadást a Magyar Egészség-gazdaságtani Társaság XIII. konferenciáján a szakemberek az egészségügyért felelős államtitkártól, a jövőről keveset, a múltról – kicsit rózsaszínre festve – annál többet hallhattak.

#3
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2019-03-12

Tizedik éve szervezhetik meg a magyarországi általános iskolák és óvodák az OGYÉI vízivást népszerűsítő HAPPY-hét programját.

#4
Medical Online
2016-04-12

A gyermekelhízás főleg a kevésbé jó gazdasági helyzetben lévő országokban jellemző. Az OGYEI vízfogyasztást népszesrűsítő programot indított.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-03-11

Minden eddiginél több, négyszáznegyven iskola jelentkezett az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI) vízfogyasztást népszerűsítő programjára.

#6
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2015-02-17

Idén is meghirdeti ivóvíz-fogyasztási kampányát a magyar általános iskolák számára az Országos Élelmezés- és Táplálkozástudományi Intézet (OÉTI), március 23. és 27. között.

#7
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-03-26

A cukros üdítőkkel szemben az ivóvizet népszerűsítik az ország másfélszáz iskolájában március utolsó napjaiban.

#8
Medical Online >> kultajánló
2014-02-27

A keszthelyi kórház belgyógyászatán dolgozó, valamint egy budapesti egészségügyi szolgáltató foglalkozás-orvostan szakorvosaként dolgozó doktornő a mozgás és az energikus életmód híve.

#9
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-02-25

Idén ötödik alkalommal hirdetik meg a vízfogyasztást népszerűsítő HAPPY-hét programját, az általános iskolák számára – írják a tisztiorvosi szolgálat honlapján.

#10
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2013-04-15

Hétfőtől egy héten át tart a táplálkozástudományi intézet általános iskolák számára meghirdetett vízfogyasztást népszerűsítő programja.

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Mondhattok bármit, hogy ki miért landolt az akut betegellátásban, vagy akár a sürgősségi betegellátásban, de a választ mindannyian tudjuk: A Vészhelyzet című tévésorozat sodorta a mi generációnk tekintélyes részét erre a pályára.

Hús  //  Alimento

Kedves növényevő embertársaink rendszeresen felhívják a figyelmemet arra a tényre, hogy a WHO szerint a húsevés a mindmeghalás egyik fontos oka, nevezetesen is rákot kelt.