hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 6
#1
Medical Online >> Rovatok >> gyógyítás
2018-07-12

A Portfolionak adott interjút Erőss Loránd neurológus, idegsebész, aki az áprilisban robottal végrehajtott műtétjének részleteiről is beszélt.

#2
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2018-05-31

Egy-egy implantátum, amelyet a műtét során beültetnek, 8–12 millió forint között mozog, vagyis évente 250-270 beteg műtétje lehetséges a robot segítségével, írja a Világgazdaság.

#3
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2018-05-29

Először végeztek agyműtétet robot segítségével Magyarországon a ROSA nevű, csúcskategóriás idegsebészeti robot segítségével az OKITI-ben.

#4
Medical Online >> Rovatok >> kitekintő
2018-05-25

A Hemingway Alapítvány 2018. évi Dr. Szabó György orvostudományi díját dr. Erőss Loránd idegsebész kapta, közölte a Weborvos.

#5
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2017-03-06

A magyar tudományos és művészeti élet képviselői közül tizenegy embert választott tagjává az Európai Tudományos és Művészeti Akadémia.

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2009-05-29
A Science folyóirat 2009. május 22-én megjelent számában az MTA Pszichológiai Kutatóintézet (PKI) Összehasonlító Pszichofiziológiai Kutatócsoportja (ÖPK), a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai Kara, az Országos Idegtudományi Intézet (OITI), a Harvard University Medical School, a University of California San Diego és a New York University School of Medicine kutatási együttműködésének eredményeit bemutató közlemény jelent meg.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Tényleg örültem annak, hogy Kásler miniszter úr bejelentette, a nagy népbetegségek visszaszorítása érdekében nemzeti programok indulnak. Ezzel lassan 25 éve adós az egészségpolitika. Kezdeti lelkesedésem némileg árnyalódik.

Azért is jó ez a klasszifikáció, mert így azonnal el lehet helyezni a műtött betegeket, összehasonlíthatóak az adatok intézmények között is (egy nyelvet beszélünk), és van még egy üzenete.