hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 12
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-01-11

Bélteczki János távozása után, november óta dr. Elek Norbert, a Honvédkórház aneszteziológusa tölti be a posztot. Őt mutatja be a mok.hu.

#2
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2016-09-23

A mindennapi gyógyítási gyakorlat ma már elképzelhetetlen a magas szintű informatikai háttér, az erre épülő szofisztikált berendezések és az információtechnológiai bázist rutinszerűen használó, felkészült szakembergárda nélkül. A betegellátást javító, az orvos-beteg kapcsolatot kiegészítő telemedicina az egészségügy megkerülhetetlen útja: olyan lehetőség, amellyel élnünk kell, ha lépést akarunk tartani a világ rohamléptékű fejlődésével.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-04-25

Mennyit ér 100 milliárd forint és milyen a "csorgási sebessége"? Erről szól továbbra is a diskurzus, ezúttal a HírTV riportjában.

#4
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2014-10-09

Egyszerűsíti a folyamatokat, segíti a finanszírozási veszteségek elkerülését – ezért volt érdemes a Soproni Gyógyközpont minden telephelyét informatikailag is összekötni.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-04-04

Totális csőd, káosz és nagy kiábrándulás, a nagy lehetőségek elhalasztása apróbb sikerekkel, avagy Magyarország az egészségügyben is jobban teljesít? Mi változott az elmúlt négy évben az egészségügyben? És: jó irányban?

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2012-11-08

Növekszik az "új típusú fény", az úgynevezett felületi plazmonok iránt az érdeklődés, melyek a gyógyászatban alkalmazást nyerhetnek – írja az MTI.

#7
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2012-10-09

A francia Serge Haroche és az amerikai David J. Wineland kapta megosztva az idei fizikai Nobel-díjat kvantumfizikai kutatásaiért. A hazai szakemberek szerint új korszakot nyitottak.

#8
Medical Online
2011-10-28

A bőrgyógyászat számos területén nyílik lehetőség a fototerápia valamelyik formájának alkalmazására, a kórkép jellegétől függően.

#9
Medical Online
2008-08-20
Hiller István oktatási és kulturális miniszter a nemzeti ünnep, augusztus 20. alkalmából állami kitüntetéseket adott át.
#10
Medical Online
2008-04-16
Szerdán mutatja be a Nemzeti Színház A varázsló kertje című, Csáth Géza életéről szóló dokumentumdrámát; Elek Szilvia darabja a tragikus sorsú orvos, író és unokatestvére, Kosztolányi Dezső művei alapján készült, de felhasználták hozzá Csáth Géza képzőművészeti alkotásait és máig kiadatlan zeneműveit is.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Az egyik egészségportál nemrég közzétett egy összefoglalót a 10 legköltségesebb megbetegedésről. A listában 7 olyan betegség van, melyben az életmóddal kapcsolatos tényezők dominánsan meghatározók.