hirdetés
hirdetés
Keresés
Rendezés:
Találatok száma: 12
#1
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2017-01-11

Bélteczki János távozása után, november óta dr. Elek Norbert, a Honvédkórház aneszteziológusa tölti be a posztot. Őt mutatja be a mok.hu.

#2
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2016-09-23

A mindennapi gyógyítási gyakorlat ma már elképzelhetetlen a magas szintű informatikai háttér, az erre épülő szofisztikált berendezések és az információtechnológiai bázist rutinszerűen használó, felkészült szakembergárda nélkül. A betegellátást javító, az orvos-beteg kapcsolatot kiegészítő telemedicina az egészségügy megkerülhetetlen útja: olyan lehetőség, amellyel élnünk kell, ha lépést akarunk tartani a világ rohamléptékű fejlődésével.

#3
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2016-04-25

Mennyit ér 100 milliárd forint és milyen a "csorgási sebessége"? Erről szól továbbra is a diskurzus, ezúttal a HírTV riportjában.

#4
Medical Online >> Rovatok >> informatika
2014-10-09

Egyszerűsíti a folyamatokat, segíti a finanszírozási veszteségek elkerülését – ezért volt érdemes a Soproni Gyógyközpont minden telephelyét informatikailag is összekötni.

#5
Medical Online >> Rovatok >> eü-gazdaság
2014-04-04

Totális csőd, káosz és nagy kiábrándulás, a nagy lehetőségek elhalasztása apróbb sikerekkel, avagy Magyarország az egészségügyben is jobban teljesít? Mi változott az elmúlt négy évben az egészségügyben? És: jó irányban?

#6
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2012-11-08

Növekszik az "új típusú fény", az úgynevezett felületi plazmonok iránt az érdeklődés, melyek a gyógyászatban alkalmazást nyerhetnek – írja az MTI.

#7
Medical Online >> Rovatok >> tudomány
2012-10-09

A francia Serge Haroche és az amerikai David J. Wineland kapta megosztva az idei fizikai Nobel-díjat kvantumfizikai kutatásaiért. A hazai szakemberek szerint új korszakot nyitottak.

#8
Medical Online
2011-10-28

A bőrgyógyászat számos területén nyílik lehetőség a fototerápia valamelyik formájának alkalmazására, a kórkép jellegétől függően.

#9
Medical Online
2008-08-20
Hiller István oktatási és kulturális miniszter a nemzeti ünnep, augusztus 20. alkalmából állami kitüntetéseket adott át.
#10
Medical Online
2008-04-16
Szerdán mutatja be a Nemzeti Színház A varázsló kertje című, Csáth Géza életéről szóló dokumentumdrámát; Elek Szilvia darabja a tragikus sorsú orvos, író és unokatestvére, Kosztolányi Dezső művei alapján készült, de felhasználták hozzá Csáth Géza képzőművészeti alkotásait és máig kiadatlan zeneműveit is.
hirdetés
hirdetés
hirdetés

Lehet ábrándozni a 100+ tartományról, de nagy valószínűséggel kimondható, hogy ennél mennyiségileg vagy (ami még fontosabb) minőségileg jobb eredményt a jelenlegi keretek között nem lehet elérni.

Szeptember 20. és 23. között az Európai Idegtudományi Társaságok Szövetségének (FENS) Regionális Találkozóját tartják a Magyar Idegtudományi Társaság és a Pécsi Tudományegyetem szervezésében.