hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.
hirdetés

Tick Tock Dock, az ébresztős zenedoboz

A Tick Tock Dock az egyik legaranyosabb ébresztőóra, amit valaha láttunk, s bónuszként iPodot is kezel – írja a mobilarena.hu.

Az Edifier által gyártott Tick Tock Dock-t tesztelte a lap. Ahogy írják, használhatjuk ébresztőóraként és hallgathatunk rajta FM-rádiót. Annak a vételi erőssége külső antenna hiányában is kiváló, a csatornákat pedig mindenféle hangolás nélkül, automatikusan megtalálja.

Tick Tock DockA készülék AUX bemenetén (egy 3,5 milliméteres jack) bármilyen MP3-lejátszót vagy telefont ráakaszthatunk az órára. Az iPod feliratú bemenet az iEszközöket várja, az iPad méretéből adódóan nyilván nem játszik, de a telefonok és a zenelejátszók jöhetnek. Magát a dokkolót a kijelző alatti részen forgathatjuk elő, ha belerakunk valamit, nem fogjuk látni az óra kijelzőjét. Viszont a hang szépen átjön, az eszköz akkumulátorát pedig tölti is a dokkoló.

A Tick Tock Dockkal kapcsolatos fő probléma az, hogy a 25 000 forintos végfelhasználói árért cserébe nem szól túl jól. Persze nagyon szépen néz ki, meg nagyon jópofa, de a dobozhang ezért az árért nem igazán elfogadható – írja a mobilarena.hu ítésze.

(forrás: mobilarena.hu)

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!