hirdetés
2024. április. 20., szombat - Tivadar.
hirdetés

Egészség app magyar videókkal

Az almás cég az egészséges, harmonikus életvitel fontosságára hívja fel a felhasználók figyelmét, magyar nyelven, írja a hasznaltalma.hu.

Az Apple kiadott néhány egészséggel kapcsolatos, modern, minimalista stílusú videót. Ez önmagában még nem nagy újdonság, de az Egészség alkalmazás megújulása összefüggésben lehet a felhasználók ilyen irányú komoly érdeklődése mellett, az Apple Watch Series 2 sokkal jobb fitnesz funkcióival. Elvégre az órába immár került egy rég hiányolt GPS, amivel a használata végre kissé elkülönülhet a telefonétól. A vízállósága folytán most már tökéletes ajánlható úszáshoz is, ráadásul a watchOS-be is került egy új nyugi app, a Légzés.

Ám jellemzően, a tévés reklámvideókat leszámítva, eddig még viszonylag ritkán fordult elő az, hogy az Apple magyar YouTube csatornán megossza a videóit magyarul. Tegnapelőtt azonban felkerült az iPhone 7 reklámfilm is az említett csatornára, sőt követték másnap az Egészség alkalmazásban magyarul megtekinthető videók is, írja a hasznaltalma.hu.

(forrás: hasznaltalma.hu)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!