hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.
hirdetés

„Sokkal többet kaptam a ráktól, mint amennyit elvett tőlem”

A CML és GIST Betegek Egyesülete 2017. szeptember 17-én rendezi meg „együtt lét nap” című országos rendezvényét.

A CML és GIST Betegek Egyesülete a CML Advocates Network első magyarországi tagjaként, a szeptember 22-ei nemzetközi CML világnap alkalmából minden év szeptemberében rendezi meg országos kongresszusát.  A szeptember 17-ei „együtt lét nap”-ot az egyesület 2012 évi megújulása óta idén 5. alkalommal rendezik meg a budapesti Ádám Villában.

A délelőtti programot Szentesi Éva író, rákellenes aktivista nyitja saját betegségtörténetével. A Hamvaimból című könyv szerzője szerint: „Sokkal többet kaptam a ráktól, mint amennyit elvett tőlem.” Az előadást egy rendhagyó szakmai kerekasztal beszélgetés követi a generikumok kapcsán, dr. Altai Elvira, dr. Borbényi Zita hematológusok, dr. Jánosi Gabriella gyógyszerész részvételével. A beszélgetést dr. Modok Szabolcs hematológus vezeti.

A délutáni egyesületi közgyűlést követően szakmai és külföldi aktivitásokról szóló előadásokon vehetnek részt az érdeklődők. A CML szekcióban dr. Rajnics Péter hematológus, a GIST szekcióban Szalayné Kónya Zsuzsanna dietetikus tart előadást. A frankfurti CML Horizons konferenciáról dr. Hegedűs Péter elnök számol be, a GIST szekció vendége pedig az olaszországi Associazione Italiana GIST Onlus, amelynek tevékenységét Luigi Nava titkár mutatja be.

A részvétel ingyenes.

Előzetes regisztráció: +36 30 9401600

 

(forrás: MedicalOnline)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés