hirdetés
2024. április. 24., szerda - György.
hirdetés

MKOT XII. Kongresszus: mennyi minden történt

Hivatalosan is megkezdődött a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság XII. Kongresszusa, ám már ezt megelőzően is számos kapcsolódó rendezvény zajlott, közli az mkot.hu.

– Több mint hétszáz regisztrált résztvevővel indult el a Magyar Klinikai Onkológiai Társaság XII. Kongresszusa. Ha ehhez hozzáadjuk azokat a háziorvos kollégákat, akik már előző napon ott voltak a kapcsolódó továbbképző rendezvényünkön, valamint betegként, hozzátartozóként vagy betegszervezeti képviselőként csatlakoztak a szintén a kongresszus égisze alatt megrendezett Daganatos Betegek Napjához, közel ezer résztvevőről beszélhetünk – mondta köszöntőjében Hideghéty Katalin, az MKOT elnöke.

A hivatalos megnyitót a Pro Oncologia Díj átadása követte, amit Szánthó András vehetett át, majd tiszteletbeli taggá avatták a lengyel onkológia úttörő személyiségét, Jasek Jassem professzort, aki előadást is tartott.

A hivatalos megnyitót megelőzően már a háziorvosi továbbképzésen és a betegtalálkozón túl az onkológiai nővérek szekciójában is számos előadás elhangzott, továbbá a vállalatok szimpóziumain is sok, szakmai érdeklődésre számot tartó referátumot hallgattak meg a szakorvosok.

Beszámolók az eseményekről:

 

Forrás: mkot.hu
Forrás: mkot.hu

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés