hirdetés
2024. március. 28., csütörtök - Gedeon, Johanna.
hirdetés

Fejér megye kórházaiban tilos lesz a látogatás (Frissítve: terjed a vírus!)

Bővült azon kórházak köre, amelyekben az influenzás megbetegedések miatt tilos lesz a látogatás; Fejér megye valamennyi gyógyintézményében megtiltják a betegek felkeresését.

Az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szerdán közzétett, frissített listája szerint péntektől tilos a látogatás a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórházban (Székesfehérvár), a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézetben, a kincsesbányai Platán Ápolási Intézetben, a csákvári Florena Ápolási Intézetben, a Magyarországi Református Egyház Kallódó Ifjúságot Mentő Misszió Ráckeresztúri Drogterápiás Otthonában és a Kulcsi Mozgásszervi Rehabilitációs Központban.

Továbbra is részleges látogatási tilalom van érvényben a balassagyarmati Dr. Kenessey Albert Kórház-Rendelőintézet gyermekosztályán, szülészeti-nőgyógyászati osztályán, valamint újszülöttrészlegén, és a Mátrai Gyógyintézet (Mátraháza) valamennyi osztályán és részlegén.

Frissítés: 2016.02. 10. 14. 50.

Az elmúlt héten 73 százalékkal több beteget regisztráltak az influenzafigyelő-szolgálatban részt vevő orvosok, mint az azt megelőző héten, közölte az Országos Epidemiológiai Központ (OEK) honlapján szerdán. A jelentés szerint a múlt héten az országban 31 600 beteg fordult orvoshoz influenzaszerű tünetekkel, a legtöbben Heves, Pest és Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, és az orvosnál megjelenő betegek között nőtt a gyermekek aránya. A laboratóriumi vizsgálatok 15 influenza B és három influenza A vírust azonosítottak.

(forrás: ÁNTSZ)

cimkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés