hirdetés
2024. március. 19., kedd - József, Bánk.
hirdetés

Amit a csípő- és térdprotézis műtétekről tudni kell

Szakorvosok, gyógytornászok adnak részletes információkat a csípő- és térdprotézis műtétekről május 27-én Budapesten.

A félnapos rendezvény elsősorban a csípő-, vagy térdprotézis műtétre váró pácienseknek szól, de a már műtött páciensek részére is lesznek érdekes információk. Az előadásokat közérthető módon, neves szakorvosok, gyógytornászok tartják, és lehetőség lesz arra is, hogy az érdeklődők kézbe vegyenek csípő-, vagy térdprotéziseket.

A szakorvosok előadásaiban a beavatkozások részletes bemutatása mellett nagy hangsúlyt kap a rehabilitáció. Bemutatják, hogyan változott a műtét utáni gyógyulás és milyen technikai, technológiai okokra vezethető vissza a rehabilitáció időtartamának általános változása. Szó lesz arról is, hogy milyen a mindennapi élet a protézissel és mire kell ügyelni, hogy minél hosszabb legyen annak élettartama.

Az előadókhoz előzetesen kérdéseket is lehet küldeni, azokra a helyszínen fognak válaszolni. A Lurdy házban tartandó rendezvényre a részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött, bővebb információ, illetve jelentkezés a www.csipoprotezisinfo.hu vagy www.terdprotezisinfo.hu weboldalakon lehetséges.

(forrás: MTI)
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
hirdetés