hirdetés
2024. április. 25., csütörtök - Márk.

Visszatért a gyógyításhoz az egykori államtitkár

Pusztai Erzsébet, egykori államtitkár visszatért a gyógyításhoz; egy a stressz kezelésére, a szorongások oldására alkalmazható új módszerról beszél a Nagy Generációnak adott interjújában.

Tizenkét éven keresztül nem gyógyítottam – mondja ott Pusztai Erzsébet (eredetileg belgyógyász és a fertőző betegségek orvosa), aki politikus-évei alatt azt azért látta, hogy mennyi új lehetőség született a betegek kezelésében. Először a coach módszereit ismerte és tanulta meg (a coach olyan ember, aki hozzásegíti a pácienst, hogy problémáira megtalálja saját megoldásait). A tanulás közben találkozott egy új módszerrel, amely lenyűgözte, mert olyan bajok esetén tudott megoldást adni, amelyek előtt ő orvosként eddig eszköztelenül állt. Ezek olyan neurotikus problémák, amelyeket nem lehet konkrét fizikai bajokra, szervi elváltozásokra visszavezetni.

Jól működik különböző fóbiáknál, mint például a pókoktól vagy kígyóktól való iszonyodás, tériszony esetében, de alvászavart, elalvási panaszokat vagy gyakori felébredést is sikeresen lehet vele kezelniidézik Pusztai Erzsébetet a nagygeneracio.hu-n.

(forrás: Nagygeneráció.hu)
hirdetés

Könyveink